Milenium články a novinky

Vždy aktuální a zajímavé informace o moderním bydlení,
zařizování Vašeho domova, či o aktuálních trendech sedacích souprav.

Darujte svým blízkým prvotřídní pohodlí

Darujte svým blízkým prvotřídní pohodlí

Hledáte ten nejúžasnější dárek pro své blízké? Zastavte se na chvíli a představte si, jak by se cítili, kdyby mohli relaxovat v prvotřídní luxusní sedačce každý den. Představte si, jak se zahloubí do jejích pohodlných polštářů a užívají si výjimečného komfortu.

Vybíráme roztahovací gauč s úložným prostorem

Vybíráme roztahovací gauč s úložným prostorem

Potřebujete místo navíc? Rozkládací sedačka je praktický kus nábytku, který poskytne dostatek prostoru pro rodinu nebo nečekané hosty. Skvělou volbou je i do malých obýváků, kde vám pomůže maximalizovat obytný prostor.

Sedací souprava s křeslem a taburetem

Sedací souprava s křeslem a taburetem

Křeslo a taburet sjednotí vzhled vaší sedací soupravy a dodají místnosti charakter. Zároveň získáte další místo k sezení, které můžete přesouvat podle potřeby. Inspirujte se naším výběrem sedaček s křeslem a taburetem a možná mezi nimi najdete tu vaši vysněnou.

Skandinávský styl bydlení

Skandinávský styl bydlení

Skandinávský styl bydlení je funkční, estetický a uklidňující. Do prostoru přináší příjemnou atmosféru a nádech přírody. Pojďme se spolu podívat, proč je severský styl tak populární a co jej charakterizuje.

Tipy, jak zařídit obývací pokoj

Tipy, jak zařídit obývací pokoj

Pokud plánujete zařídit obývací pokoj, nebo chcete jen vylepšit jeho design, inspirací je opravdu hodně. Stačí jen trocha plánování a kreativity a můžete si doma vytvořit nejen stylový a pohodlný prostor, ale zároveň místo, kde si dokonale odpočinete a načerpáte novou energii.

Žlutá sedačka rozzáří obývací pokoj

Žlutá sedačka rozzáří obývací pokoj

Žlutá sedačka přinese do interiéru kousek slunce a pulzující energie. Na první pohled se může zdát žlutý gauč jako odvážná volba, pokud jej však dokážete správně zkombinovat, výsledek vás mile překvapí.

Přineste si kousek přírody do vašeho obývacího pokoje

Přineste si kousek přírody do vašeho obývacího pokoje

Nejnovější trendy interiérového designu se točí kolem přírodních prvků a propojování světa venku s tím, který máme uvnitř. Pokud chcete provést malé změny ve svém prostoru, nebo zařizujete od základů, letošní přírodní trendy jsou skutečně inspirativní.

Jak vybrat dokonalý gauč

Jak vybrat dokonalý gauč

Gauč, pohovka, sedačka. Ať už tento kus nábytku nazýváte jakkoli, jistě se zhodnemena tom, že je srdcem každé domácnosti. Výběr té správné a kvalitní pohovky není snadný. Přinášíme vám pár tipů, které vám při koupi sedačky mohou pomoci.

Moderní organický styl bydlení: Spojení přírody a luxusu

Moderní organický styl bydlení: Spojení přírody a luxusu

Zařiďte si obývací pokoj podle nejnovějších trendů. Interiérovému designu v současnosti kraluje moderní organický styl bydlení. Ať už chcete dělat malé změny, nebo předělat celý interiér, pomocí tohoto stylu dosáhnete nadčasového vzhledu a přívětivé atmosféry domova.

Nevědomé vlivy interiéru

Nevědomé vlivy interiéru

Prostředí, ve kterém se nacházíme, má bezprostřední vliv na naše chování, náladu a také psychiku. Proto je důležité vytvořit si domov, ve kterém budeme prosperovat a cítit se příjemně.

Velké sedačky do velkých prostor

Velké sedačky do velkých prostor

Velká sedačka se stane středobodem vašeho domova a zaujme na první pohled. Vyberte si z naší nabídky velkých sedaček, které představují dokonalé spojení stylu a pohodlí. Díky velkému množství barevných možností a materiálů si sedačku můžete přizpůsobit na míru přesně podle vašich představ.

Oživte váš obývací pokoj zelenou sedačkou

Oživte váš obývací pokoj zelenou sedačkou

Zelená barva je symbolem obnovy, života a harmonie. A právě teď je ten správný čas přinést kousek této energie i do vašeho obývacího pokoje. Ptáte se jak? Vsaďte na zelenou sedačku, která je odvážná, jedinečná a chic a dodá vašemu domovu nádech přírody.

Nadčasové sedačky, do kterých se vyplatí investovat

Nadčasové sedačky, do kterých se vyplatí investovat

Koupě sedačky je investicí do budoucna. Vybírejte proto takovou, která je v nadčasovém stylu a vydrží vám dlouho. Inspirujte se naším výběrem sedaček MILENIUM, které dokonale zapadnou do vašeho obývacího pokoje a navíc obstojí zkoušku časem.

Optimalizujte prostor v malém obývacím pokoji

Optimalizujte prostor v malém obývacím pokoji

Obývací pokoj je srdcem každé domácnosti. Dokonalým místem pro relaxaci i zábavu. Ovšem ne každý má možnost disponovat velkým obývacím pokojem. V takovém případě je důležité optimalizovat prostor, abyste z něj vytěžili co nejvíc. V následujících řádcích vám poradíme, jak získat více místa v malém obývacím pokoji.

Objevte sedačky do L z nabídky MILENIUM

Objevte sedačky do L z nabídky MILENIUM

Sedací soupravy do L se v posledních letech staly nedílnou součástí moderních interiérů. Díky svému stylovému vzhledu, praktičnosti a všestrannosti vám pomohou vytvořit dokonalý prostor. Podívejte se s námi sedačky do L z naší nabídky, které jsou ideální do větších i menších obýváků.

Béžová sedačka v obýváku. Elegantní, přívětivá a moderní

Béžová sedačka v obýváku. Elegantní, přívětivá a moderní

Hledáte nápad, jak oživit svůj interiér a zároveň vytvořit příjemnou a útulnou atmosféru? Béžová sedačka je tou správnou volbou! Podívejte se spolu s námi, jak můžete tuto neutrální a přitažlivou barvu zakomponovat do svého obývacího pokoje a vytvořit tak dokonalou kombinaci krásy a funkčnosti.

Teplý minimalismus: Nový trend v bydlení

Teplý minimalismus: Nový trend v bydlení

V posledních letech jsme svědky stále větší obliby konceptu minimalismu v oblasti bydlení. V současnosti se však minimalistický přístup začíná měnit a objevuje se nový trend – teplý minimalismus. Tato estetika spojuje tradiční minimalismus s pohodlím a útulností, čímž vytváří harmonický prostor, kde se lidé mohou cítit uvolněně a šťastně.

Moderní design, organické tvary, dokonalé zaoblení. Taková je nová sedačka BONNY

Moderní design, organické tvary, dokonalé zaoblení. Taková je nová sedačka BONNY

V nadčasovém duchu se nese i další z našich novinek, sedací souprava BONNY. Navržena tak, aby do vašich domů přinesla moderní eleganci a skutečný pocit pohodlí.

Novinka v kolekci MILENIUM: Designová sedačka LOFT

Novinka v kolekci MILENIUM: Designová sedačka LOFT

Vytvořte si příjemné místo pro relaxaci, ze kterého se vám nebude chtít odejít. Nová sedačka LOFT poskytuje vynikající komfort sezení a svým nadčasovým a uvolněným designem pozvedne každý prostor na novou úroveň.

Proměňte obývací pokoj v dokonalé útočiště

Proměňte obývací pokoj v dokonalé útočiště

Vytvořte si domov, ve kterém se budete cítit opravdu příjemně a uvolněně. Pokud se chystáte zařizovat obývací pokoj, více než na vizuální stránku se soustřeďte na to, abyste si vytvořili osobní prostor, kde budete moci pohodlně relaxovat a načerpat ztracenou energii.

Ovalné tvary v interiéru

Ovalné tvary v interiéru

Oblé a organické tvary v současnosti kralují interiérovému designu. Najdeme je na stěnách, nábytku, doplňcích i dekorativních prvcích.

Japandi styl

Japandi styl

Víte, co by vzniklo zkřížením japonského a skandinávského stylu bydlení? Japandi styl - jednoduchost, čisté linie a láska k minimalismu. A proč je tento styl tak poupulární? Pojďme se na to podívat.

Černá sedačka: ano nebo ne?

Černá sedačka: ano nebo ne?

Černá sedačka v obýváku může být tak trochu výzvou. Působí elegantně a luxusně, ale někteří se obávají, že místnost může vyznít příliš pochmurně. Pokud však černou sedačku dokážete správně zkombinovat s ostatními barvami a nábytkem, stane se skvělým doplňkem do vašeho interiéru.

Vytvořte si originální sedačku

Vytvořte si originální sedačku

Občas se stane, že se vám zalíbí sedačka kterou vidíte v showroomu nebo na internetu, ovšem velikostně a barevně nezapadá do vašeho obývacího pokoje. Nejlepším řešením v tomto případě je sedačka na mieru. Přizpůsobte si barvu, velikost, materiál, doplňky a vytvořte originální kousek.

Sedačka, do které se chcete zabořit

Sedačka, do které se chcete zabořit

Proměňte svůj obývací pokoj na výjimečné místo se sedačkou CUBE-xLeg. Moderní a stylová sedačka, která ztělesňuje komfort a luxus v jednom. Dopřejte si pohodlí, o kterém už nemusíte jen snít.

Jak čistit sedačku doma?

Jak čistit sedačku doma?

Sedačka je jedním z nejpoužívanějších kusů nábytku v domácnosti, a proto je důležité, aby byla čistá a udržovaná. Rozhodnete-li se čistit sedačku doma, postupujte podle těchto jednoduchých kroků.

3 řady při výběru potahové látky na sedačku

3 řady při výběru potahové látky na sedačku

Výběr správné potahové látky pro váš gauč ve velké míře závisí na vašem životním stylu, potřebách a preferencích. Sepsali jsme pro vás 3 rady, které vám pomohou při hledání vhodného potahového materiálu na sedačku.

<123...8>