Objevte sedačky do L z nabídky MILENIUM

Sedací soupravy do L se v posledních letech staly nedílnou součástí moderních interiérů. Díky svému stylovému vzhledu, praktičnosti a všestrannosti vám pomohou vytvořit dokonalý prostor. Podívejte se s námi sedačky do L z naší nabídky, které jsou ideální do větších i menších obýváků.

Sedačky do L jsou charakteristické tím, že mají jednu stranu delší, čímž vytvářejí písmeno L. Svým tvarem vám pomohou efektivně využít prostor a zároveň poskytnout dostatek místa k sezení pro celou rodinu i přátele.

Náš sortiment zahrnuje širokou paletu materiálů, barev a stylů, které umožňují zákazníkům přizpůsobit sedačku svým osobním preferencím a vkusu. Můžete si vybrat z kožených nebo textilních potahů, které jsou odolné vůči opotřebení a snadné na údržbu.

Sedací soupravy do L

Rohová sedačka BRICK

Tato designová sedací souprava svým unikátním provedením vyniká z řady. Hodí se do otevřených prostor rodinných domů, ale zazáří i v moderně zařízených bytech. Díky minimalistickému provedení a čistým liniím rohová   sedačka BRICK splyne s interiérem, čímž umocní klidnou a nerušenou atmosféru. Koncept bydlení, ve kterém hrají jednoduché tvary hlavní roli, je v současnosti velmi populární. Specifickým rysem sedačky jsou obrovské prošívané polštáře, které slouží jako forma opěrky. Nejenže působí stylově, ale jsou zárukou i dokonalého komfortu. Velikost a barevnost polštářů lze přizpůsobit na míru dle vašich požadavků.

Rohová sedací souprava CUBE

Už více nemusíte dělat kompromisy mezi luxusním provedením a komfortem. Sedací souprava CUBE v sobě spojuje obojí. Ladné linie, plné tvary a v neposlední řadě dokonalé pohodlí. Oku lahodící tvary sedačky CUBE doslova vyzývají k tomu, abyste se do ní zabořili a vychutnávali si, jak sladký život může být. Pro ještě větší pohodlí lze nastavit opěrky zad a elektricky vysouvací plochu sezení do požadované polohy.

Náš zákazník si navrhl sedačku CUBE v šedém potahu v kombinaci s černými nožičkami, aby zapadla do celkového designu interiéru. I vy si můžete navrhnout vlastní unikátní design sedačky a my vám ji vyrobíme na míru.

Rohová sedací souprava HOLIDAY

Z této sedačky se vám nebude chtít odejít. Minimalistický design na štíhlých nožičkách působí lehce a do interiéru přináší vzdušnost a prostornost. Hluboká sedadla poskytují dostatek prostoru k sezení a nezapomenutelný komfort. Mírně zaoblené opěradlo a opěrky rukou vytvářejí příjemný vzhled z každého úhlu pohledu a nabízí příjemné pohodlí. Chromové nožičky zase dodávají rafinovaný dojem. Sedací souprava, která dokonale zapadne do jakéhokoli stylu bydlení.

Potřebujete poradit? Naši prodejci jsou vám k dispozici a rádi vám pomohou při výběru správné sedací soupravy pro váš domov. Rádi vám poradíme a přizpůsobíme sedačku podle vašich přání tak, aby se splnily vaše sny o dokonalém obýváku.