Velké sedačky: Dopřejte si více prostoru a pohodlí

Více prostoru pro chvíle plné pohody, pro relax, odpočinek nebo setkání s rodinou a přáteli. Velká sedačka vám poskytne tolik prostoru, kolik potřebujete a stane se středobodem vašeho obývacího pokoje.

Velká sedačka do U

Díky velké sedačce ve tvaru U dokážete vytvořit ve vašem obývacím pokoji dokonalou společenskou zónu. Sedací souprava poskytuje dostatek místa pro celou rodinu a bez problémů usadíte i větší návštěvu. Stylová sedačka CUBE už na první pohled okouzlí svým moderním designem. Prošívané polštáře a ladné křivky ještě více zvýrazňují její originální vzhled. Jedinečná pohovka, která naplní vaše sny o pohodlí do posledního detailu.

velka sedacka cube

Sedačka s otevřeným modulem

Tento model rohové sedačky vám poskytne nejen dostatek místa k sezení, ale díky přídavnému modulu se můžete oddávat pohodlí s vyloženýma nohama. Moderní sedací souprava ROYCE se vyznačuje ladnými křivkami a dýchá elegancí z každé strany. Chromové nožičky dodávají sedačce punc luxusu a mluví o vybíraném vkusu jejího majitele. Sedačka ROYCE posouvá představu o dokonalém pohodlí na novou úroveň. Zabudovaný elektrický mechanismus umožňuje nastavit sedáky, opěrky zad, hlavy a nohou do požadované polohy. Sedací souprava plně kopíruje tvary vašeho těla a poskytuje tak maximální uvolnění.

velka sedacka royce

Velká rohová sedačka

Rohová sedačka vám umožňuje vyplnit prázdný roh místnosti a chytře tak využít prostor v obýváku. Sedací souprava HOLIDAY patří k oblíbeným modelům u našich zákazníků. Pokud si rádi užíváte pohodlí a zároveň si potrpíte na propracovaný design, tento typ sedací soupravy je ideální řešení pro vás. Stylová sedačka, která v sobě spojuje dokonalé spojení elegance a komfortu. Tak jako všechny naše modely, i sedací souprava HOLIDAY je vyrobena z kvalitních materiálů a přepracována do posledního detailu. Svým designem zapadne do moderních interiérů, ale hodí se i do klasického stylu bydlení. Díky velkému prostoru pro celou rodinu se tato sedačka stane ústředním bodem vašeho obývacího pokoje.

velka sedacka holiday