Vdechněte obýváku duši se sedačkami MILENIUM

Vyrábíme a prodáváme sedačky, které jsou více než obyčejný kus nábytku. Chceme, aby sedací soupravy MILENIUM dali našim zákazníkům mnohem více, aby vytvořily dokonalý domov.

Pohovka je místo, kde se setkává celá rodina a přátelé, kde prožíváme emoce štěstí i smutku, relaxujeme, pracujeme a dokonce i spíme. Sedačka je další člen domácnosti, který nás přivítá po celém dni s otevřenou náručí.

Vytvořit sedačku, která je skutečně výjimečná, není jednoduchá záležitost. V MILENIUM neustále hledáme řešení, jak posouvat hranice. Výsledkem jsou sedací soupravy, které představují dokonalou harmonii estetické a funkční stránky. Chceme našim zákazníkům dát sedačky, které naplní jejich touhy po dokonalém odpočinku, ale zároveň budou hrdě reprezentovat styl svého majitele.

Přidanou hodnotou našich sedaček je vysoká kvalita, na kterou se můžete vždy spolehnout. Pečlivě vybíráme ty nejkvalitnější materiály, které jsou spolu s precizním zpracováním zárukou kvalitních sedaček a komfortního sezení.

Modrá sedačka GREAT

Krásná sedací souprava v modré barvě, která se výborně kombinuje s jakýmkoliv stylem. Díky této sedačce docílíte nadčasový vzhled vašeho interiéru, ale zároveň i pravou domácí pohodu. Rozložitelný sedačka s úložným prostorem je velmi praktická a využijete ji i jako postel pro vaši návštěvu. Aby sedačka působila ještě útulnějším dojmem, vyrobíme vám k ní okrasné polštáře ve stejném potahu nebo v kontrastní barvě.

modra sedacka great
sedacka cube

Komfort a luxus v jednom

Pohovka CUBE nadchne všechny příznivce moderního stylu. Naši designéři se při této sedací soupravě doslova vyhráli. Ladné linie, plné tvary a v neposlední řadě dokonalé pohodlí. Oblé tvary a nadýchané polštáře působí pohodlně na první pohled, ale skutečný komfort pocítíte až tehdy, když se na sedačku CUBE posadíte. Tato kráska nejenže vypadá luxusně, ale dopřeje vám i skutečný požitek z odpočinku.

Sedačky MILENIUM se díky své variabilitě dokážou přizpůsobit danému prostoru a přemění jej na skutečný domov. Navíc jsou vyráběny na Slovensku a jsou zárukou poctivé řemeslné výroby a kvality.