Užívejte si pohodlí v luxusním stylu

Sníte o krásné luxusní sedačce, která bude ohromovat každým detailem? My vám vaše sny přeměníme ve skutečnost. Vybrali jsme pro vás tři luxusní sedačky, které jsou pohodlné, ale zároveň se stanou výstavním kouskem vašeho obývacího pokoje.

Chcete-li z vašeho obývacího pokoje vytvořit výjimečné místo s nádechem luxusu a elegance, základním kamenem je správný výběr sedačky. Co si představit pod pojmem luxusní sedačka? Některým se automaticky může vybavit vysoká cena. To ovšem nemusí být pravidlem. Luxusní sedačky jsou charakteristické především vysokou kvalitou. Kvalitní a spolehlivý materiál, ze kterého je sedačka vyrobena, může totiž v obýváku udělat mnohem více, než se může zdát. Darmo za sedačku vysolíte majlant, pokud se výrobce rozhodl šetřit na kvalitě.

Dalším společným znakem luxusních sedaček je jejich elegantní a nadčasový design, který obstojí zkouškou času. Nemusí jít přitom o žádný přepychový nebo okázalý vzhled. Luxusní sedačka se může vyznačovat jednoduchým až minimalistickým provedením. Důraz je přitom kladen na detaily a precizní zpracování.

Vybrali jsme pro vás 3 modely luxusních sedaček, které ohromí už na první pohled.

Luxusní sedací souprava ROYCE

Sedačka ROYCE nejenže působí luxusním dojmem, ale postará se i o vaše maximální pohodlí. Ladné křivky, nadýchané sedáky a vyvážené tvary doslova svádějí k tomu, abyste se posadili a užívali si sladkého relaxu. Jedinečný design a punc luxusu dotváří elegantní chromové nožičky. Tato krásná sedací souprava vás zahalí svým pohodlím a vašemu obývacímu pokoji přidá na výjimečnosti.

Luxusní sedací souprava ROYCE

Rohová sedačka GREAT

Vychutnejte si pohodlí a pocit luxusu se sedačkou GREAT. Tento model pohovky je přepracován do posledního detailu. Sedačka GREAT se vyznačuje nápadnými křivkami a ostrými tvary. Elegantní prošívání a moderní nožičky podtrhují její elegantní vzhled. Sedací souprava GREAT bude ve vašem obývacím pokoji působit příjemným a zároveň svůdným dojmem.

Rohová sedačka GREAT

Sedačka ve tvaru U HOLIDAY

Tento model sedačky dýchá luxusem z každého detailu. Pokud si rádi užíváte pohodlí, ale zároveň si potrpíte na propracovaný design, tato sedací souprava je pro vás skvělou volbou. Díky své nadčasové siluetě a vyšším nožičkám působí lehkým a vzdušným dojmem. Čisté linie a minimalismus dotváří sofistikovaný vzhled, který dokonale zapadne do moderní domácnosti. Tato sedací souprava poskytne dostatek prostoru pro celou rodinu i přátele.

Sedačka ve tvaru U HOLIDAY