Užívejte si domácí pohodu na sedačce ROYCE

Existují sedačky, které se postarají o vaše maximální pohodlí v každém směru. A jednou z takových je sedačka ROYCE z naší nabídky. Tato sedací souprava je tak komfortní, že jen těžko se vám bude chtít z ní postavit. Vždyť posuďte sami. 

Hranice dokonalého komfortu prakticky neexistují a výrobci sedaček každým rokem přicházejí s novými vychytávkami, jak svým zákazníkům dopřát co nejlepší požitek z odpočinku na gauči. Tyto sedačky jsou do posledního detailu navrženy tak, abyste dokázali zaujmout polohu, která vám nejvíce vyhovuje. Jedním z takových modelů je sedačka ROYCE

Sedačka so skrytými funkciami

Sedačka ROYCE už na prvý pohľad očarí svojim ladnými krivkami. Nadýchané sedáky a vyvážené tvary doslova vyzývajú k tomu, aby ste sa posadili a užívali si sladké ničnerobenie. Chromové nožičky dodávajú sedačke punc luxusu a hovoria o vyberanom vkuse jej majiteľa. Táto kráska však v sebe ukrýva omnoho viac.

Sedací souprava ROYCE posouvá pohodlí na zcela novou úroveň. Díky zabudovanému elektrickému mechanismu si nastavíte sedák, opěrky zad a nohou do požadované polohy. Polohovatelné jsou i opěrky hlavy . Sedačka plně kopíruje tvary vašeho těla a vy se budete cítit jako v kolébce. Sezení je tak příjemné a přináší dokonalé uvolnění

O kvalite sedačky ROYCE hovorí aj pevná a stabilná konštrukcia. Ovládanie polohovateľného mechanizmu je tiché, aby nijakým spôsobom nenarušilo váš relax. 

sedačka ROYCE

A to nie je všetko

Sedaciu súpravu ROYCE, ako aj ostatné sedačky z našej ponuky, vám vyrobíme na mieru podľa vašich požiadaviek a potrieb. Môžete si vybrať sedačku v koži alebo s textilným poťahom. Na rozdiel od iných výrobcov, u nás nie je výber poťahového materiálu viazaný na model sedačky. Sedačku vám tak zhotovíme v ktoromkoľvek poťahu z našej širokej ponuky. Výber je len na vás.