TOP 3 nejprodávanější sedací soupravy MILENIUM

Hledáte novou sedačku a ztrácíte se v široké nabídce modelů a potahových materiálů? Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, přinášíme vám nejprodávanější sedací soupravy, které si naši zákazníci zamilovali.

Sedací souprava CUBE: Komfort a luxus v jednom

Design sedačky CUBE se nese ve znamení ležérnosti, pohodové nálady a dokonalého komfortu. Není se čemu divit, že je jedním z našich nejprodávanějších modelů. Musíme uznat, že u tohoto typu sedací soupravy se naši designéři skutečně vyhráli. Ladné křivky, nadýchané polštáře, podmanivý design. Posaďte se, udělejte si pohodlí a vychutnávejte si sladký život. Pro ještě větší komfort si můžete nastavit zádové opěrky a vysouvací plochu sezení do požadované polohy. Materiály vysoké kvality a pevná konstrukce jsou zárukou toho, že vám sedačka bude dobře sloužit dlouhá léta.

Slyšeli jste už o tom, že tvary podvědomě působí na naše emoce? Oblé linie mají na člověka pozitivní vliv a to je také jeden z důvodů, proč už samotný pohled na sedačku CUBE vyvolává příjemné pocity. Kdo by nechtěl mít v obýváku takový kousek?

Vlajkovou lodí modelu CUBE je poutavá modrá barva, která přináší do interiéru klid a harmonii. Luxusně vypadá i v olivově zelené, béžové nebo šedé.

Sedačka HOLIDAY: Ležérní vzhled, originální design

Ďalším favoritom u našich zákazníkov je aj sedacia súprava HOLIDAY. Ak hľadáte do vašej obývačky originálny kúsok, ktorý v sebe spája eleganciu a pohodlie, potom je tento model práve pre vás. Čistý dizajn, kvalitné materiály a prepracovanosť do posledného detailu. Sedacia súprava HOLIDAY dokonale zapadne najmä do moderných interiérov, ktoré sa nesú v štýle minimalizmu. Na komforte sa však rozhodne nešetrilo. Sedacia súprava HOLIDAY poskytuje svojim majiteľom maximálne pohodlie, ako aj všetky ostatné modely sedačiek MILENIUM. 

Díky modularitě se můžete vyhrát s rozložením sedačky a nakomfigurovať si model přesně podle vašich potřeb a možností. Rohová sedačka vám pomůže vyplnit prázdná místa v rohu, ale výborně poslouží i jako rozdělovací prvek v otevřených prostorách. Sedací souprava do U zase poskytne dostatek místa pro vaši rodinu i přátele. Klasická dvojsedačka nebo trojsedačka je zase ideální pro menší prostory.

Elegance tohoto modelu sedačky obzvlášť vynikne v béžovém potahu. Populární jsou i moderní žluté nebo modré sedačky, které rozjasní každý interiér.

Sedačka BOSS: Stylové prošívání, moderní vzhled

Sedací souprava BOSS v sobě spojuje oblíbené prvky, jako jsou polohovatelné opěradla a područe. Prošívání jí dodává uvoľnenený vzhled, který zároveň působí velmi elegantně a moderně. Tato sedací souprava je ideální nejen k sezení, ale také pro relax a odpočinek.

Kvalitní vnitřní konstrukce je zárukou stability a kvality, nádherně tvarované opěradla zase mluví o vybíraném vkusu svého majitele. Sedačku lze podle přání nakomfigurovať do požadované sestavy tak, aby dokonale zapadla do větších i menších prostorů.