Sny o absolutním komfortu se plní. Představujeme sedačku GAME

Užívejte si pohodlí na sedačce GAME, která působí ležérním a uvolněným dojmem, ale zároveň jí nechybí elegance a nádech luxusu. Na této sedací soupravě si naši designéři opravdu dali záležet. Přesvědčte se sami.

Když se spojí design s pohodlím

Sedací souprava GAME je designová sedačka bez nožiček, která již na první pohled láká svými oblými tvary. Luxusní prošívané polštáře dýchají pohodlím a doslova vás budou svádět svojí měkkostí. Zabořte se do sedačky GAME, vyložte si nohy a zjistěte, jak sladký život může být. Při navrhování tohoto modelu jsme se inspirovali sedací soupravou CUBE, která je jednou z nejprodávanějších z naší nabídky.

sedacka GAME

Sedačka, která pohladí

Věděli jste, že oblé tvary v nás vyvolávají pozitivní emoce? Oblé linie jsou oku lahodící a do interiéru přinášejí měkkost a přítulnost. Momentálně jsou velmi žádané v interiérovém designu, kdy se po náročném pandemickém období dostávají do popředí nové hodnoty bydlení. Základní myšlenkou je vytvořit prostor, který je přátelský, přívětivý a pomůže nám nalézt vnitřní klid. Sedačka GAME svými ladnými liniemi přesně zapadá do tohoto nového vnímání interiérového designu.

Oblé tvary sedací soupravy doslova vyzývají k tomu, abyste si ji pohladili. Hluboké sedáky umožňují mnohem víc než jen pohodlné sezení. Můžete si lehnout, natáhnout se a užívat si maximálního komfortu lenošení.

Nadčasový design sedací soupravy se hodí zejména do moderních prostor a díky svým jednoduchým liniím se snadno kombinuje s ostatními kusy nábytku. Stylové jsou i doplňkové taburety, které přispívají k modulárnosti sedačky. Pohrajte si s jejich rozložením v interiéru a vytvořte prostor, který bude elegantní, měkký, ale zároveň vám zprostředkuje to pravé teplo domova. Sedací souprava GAME, jakož i všechny ostatní sedačky z naší nabídky, je vyrobena z materiálů nejvyšší kvality. Pevná konstrukce a odolné potahové látky prodlužují životnost sedačky, díky čemuž bude krásná a funkční dlouhá léta.