Slovenské sedačky na míru

Protože jsou slovenské a kvalitní ... Slyšíme často od našich zákazníků jako jeden z důvodů, proč si koupili sedačku MILENIUM. Vaše spokojenost je naší hnací silou. Proto usilujeme zrealizovat všechny vaše představy a přání a to i tím, že vám sedačku zhotovíme na míru.

Sedací soupravy MILENIUM pocházejí od spolehlivého slovenského výrobce a tato značka reprezentuje více než 25 letou tradici ve výrobě a prodeji sedaček. Naším hlavním posláním je prostřednictvím sedacích souprav zpříjemňovat váš každodenní život tak, abyste se cítili komfortně a zažili skutečný požitek z odpočinku na gauči. Sedací soupravy MILENIUM jsou výsledkem poctivé české řemeslné výroby a hrdě si za nimi stojíme v tvrdém konkurenčním prostředí na trhu doma, ale i v Evropě.

Sedačky, které mají srdce

Výroba sedaček je náročný proces, který se skládá z množství menších, pro konečný výsledek však velmi důležitých, činností. Sedačka prochází procesem vývoje, výroby a samotného prodeje. Každá etapa představuje kvalitní a tvůrčí práci. A víte proč jsou sedačky MILENIUM výjimečné? Protože do každé z činností, kterou děláme, vkládáme srdce a vášeň. Jinak by to ani nemohlo být. Od začátku jsme si dali za cíl přinést našim zákazníkům jen to nejlepší. Nechceme vyrábět pouze kus nábytku, kterým vyplníte prázdné místo v obývacím pokoji. Chceme, aby naše sedačky vytvořily to pravé teplo domova, aby se staly otevřenou náručí, která vás čeká po celém dni v práci a byly místem, kde se sejde celá rodina i přátelé.

Spojujeme poctivé řemeslo ve výrobě sedaček s moderními technologiemi, abychom vám mohli přinést dokonalé zhmotnění pohodlí a domácí pohody. Pečlivě vybíráme ty nejkvalitnější materiály, které jsou spolu s precizním zpracováním zárukou kvalitních sedaček a komfortního sezení. Na vše dohlížíme do posledního detailu, protože vaše spokojenost je naším největším úspěchem.

slovenské sedačky na míru

Sedačky na míru

Uvědomujeme si, že koupě sedačky je časově i finančně náročný proces a každému může vyhovovat něco jiného. Abychom vám výběr zjednodušili a naplnili vaše představy, sedačku vám vyrobíme na míru. Stačí, když si z naší nabídky vyberete model, který se vám líbí a my vám ho upravíme dle vašich požadavků. Na výběr nabízíme množství kvalitních látek, kůží a imitací kůží, díky čemuž si můžete sedačku nadizajnovať podle vašich představ.

Koupí sedačky MILENIUM si nejen zpříjemněte bydlení, ale zároveň přispíváte k zaměstnanosti v našem regionu a podporujete poctivé slovenské řemeslo. Těšíme se na vás v našich prodejnách a věříme, že nezklameme vaši důvěru.