Sedačky ve tvaru U: Ideální řešení pro velké prostory

Sedací soupravy do U jsou velmi oblíbené zejména ve velkých prostorách nebo u mnohočetných rodin. Poskytují spoustu místa k sezení nebo ležení, dostatek úložného prostoru a mají všestranné využití. V obývacím pokoji dokážou vytvořit dokonalé společenské místo pro odpočinek, zábavu a setkání s rodinou a přáteli.

Velkorysý prostor k sezení

Sedačka dnes už neslouží jen k sezení, ale v obýváku vytváří dokonalé společenské místo, kde můžete relaxovat, pracovat, trávit čas s rodinou nebo hostit přátele. Proto je důležité, aby na všechny tyto aktivity poskytla dostatek místa. S velkou sedačkou do U se rozhodně nemusíte uskromňovat. Pohodlně se na ni usadí pět a více osob, takže každý bude mít dostatečně velký prostor. Díky bočním křídlům se můžete na sedačku komfortně natáhnout a relaxovat s vyloženýma nohama. Sedačku do U můžete využít i pro příležitostné spaní, čímž nahradí i rozkládací gauč.

Více úložného prostoru

Jednou z výhod sedaček do U je, že pokud zvolíte model, který navíc disponuje úložným prostorem, tak je skutečně prostorný. Ten obvykle bývá zakomponován pod bočními křídly, díky čemuž získáte jednou tolik úložného prostoru jako u klasické rohové sedačky. Čím více úložného prostoru máte, tím lépe si umíte zorganizovat, co do něj uložíte. Jedna část může být určena pro deky, zatímco druhá část úložného prostoru bude sloužit k odložení sezónního oblečení.

Sedací soupravy do U MILENIUM

V naší nabídce sedaček do U si jistě každý najde to své. Zvolte si model, který se vám líbí, potahovou látku, rozměry, doplňky a sedačku vám zhotovíme na míru přesně dle vašich požadavků. Na výběr máte i širokou nabídku potahů, které splňují všechny požadované parametry a vyznačují se vysokou kvalitou. Při výrobě sedaček používáme kvalitní konstrukce a pěny, díky čemuž máte záruku, že sedačka bude nejen krásná na pohled, ale vám bude dobře sloužit i dlouhá léta.