Sedačky ideální pro rodiny s dětmi

Krásná nová sedačka a malé děti. Scénář, který občas může skončit pohromou. Maminky a tatínkové by určitě uměli mluvit. Jakou sedačku koupit a na co se zaměřit, pokud se v domácnosti nachází dítě, vám poradíme v následujícím článku.

Můžeme si dovolit bílou sedačku k malým dětem? Vyplatí se více investovat do kožené sedačky, máme-li dítě? S takovými a podobnými otázkami se často setkáváme u zákazníků na našich prodejnách. Každý rodič dobře ví, že dítě s křupkami nebo fixy v ruce je nekontrolovatelnou hrozbou pro vaši krásnou sedačku. S novým přírůstkem v rodině se zároveň mění i běžné aktivity v domácnosti, což byste měli rovněž zohlednit při výběru nové sedačky.

sedačky pro rodiny s dětmi

Bezproblémové čištění

Vaše nová sedačka by měla být "připravena na všechno". Řekněme si upřímně, mnohdy si ani neumíme představit, co takové dítě dokáže vymyslet. Přilepená plastelína, čmáranice od fixů, rozpuštěná čokoláda, rozlitá dětská výživa nebo džus a to jsme teprve začali. Někteří se před těmito a podobnými hrozbami snaží chránit sedačku přehozem nebo dekou. Nekupovali jste však novou sedačku k tomu, abyste ji schovávali. Máme pro vás lepší řešení. Pořiďte si sedačku MILENIUM s odolným potahovým materiálem.

Potah na sedačku je upraven speciální technologií, která zabraňuje tomu, aby se tekutina vstřebala do látky. Jelikož se tekutina drží na povrchu, stačí ji jen lehce vysát hadříkem a následně dočistit čistou vodou. Pro větší znečištění můžete použít jemné mýdlo. Sedačka tak zůstává nepoškozená a odolná vůči flekům a skvrnám.

Vysoká odolnost

Jaká je oblíbená dětská hra? No přece skákání na gauči. Taková zábava představuje pro vaši sedačku mnohem větší zátěž, než je sledování televize nebo posezení s přáteli. Proto si při koupi nové sedačky všímejte důležitého faktoru, kterým je odolnost potahu. Každá látka prochází testem, který určí, u kolika oděrů se látka poškodí. Čím je toto číslo vyšší, tím je potah na sedačku pevnější a odolnější vůči opotřebení. Klasické potahové látky dosahují hodnot od 25 000 do 40 000 Martindale bodů. Pro rodiny s dětmi jsou ideální sedačky, jejichž potahová látka dosahuje hodnoty alespoň 30 000. Potahy přesahující 50 000 bodů se již považují za vysoce odolné. Příkladem je potah FOREST z naší nabídky, jehož hodnota odolnosti vůči oděru je až 80 000 otáček. Potah na sedačku TERRA se vyznačuje odolností až 100 000 otáček, kdy už můžeme mluvit o skutečně extrémní odolnosti.

Všestranně praktická

Vaše ratolesti rychle zjistí, že sedačka je ideální místo pro hry, zábavu, sledování pohádek nebo spánek. Jelikož ji budou využívat poměrně často, vybírejte takovou, která má široký sed, aby dítě mělo dostatek prostoru pro všechny aktivity a zároveň z ní nemohlo snadno spadnout. Našim tipem je sedací souprava CUBE, která vám i vašim dětem poskytne dostatek prostoru pro trávení příjemných chvil. Tento model se vyznačuje hladkými liniemi a nadýchanými polštáři, díky čemuž vytvoří dokonalé místo nejen pro relax, ale i bezpečné dovádění pro vaše děti.

U dětí se vám najednou může zdát, že máte jaksi málo místa na uložení všech hraček, sezónního oblečení a dalších věcí. Každý úložný prostor navíc se sejde. Skvělým řešením je sedačka s úložným prostorem. Pokud vám to velikost obývacího pokoje dovoluje, sáhněte rovnou po sedací soupravě ve tvaru U. Úložný prostor tak může být zabudován pod oběma bočními sedmi, čímž získáte další místo, které jistě využijete.