Sedačkové inspirace ve znamení minimalismu

Jednoduchost, čisté linie, neutrální barvy. To jsou některé ze základních znaků minimalismu. Chcete-li si zařídit minimalistické bydlení, inspirujte se sedačkami, které dokonale zapadnou do tohoto stylu.

Minimalistický obývací pokoj

Minimalistické obývací pokoje jsou jasným důkazem toho, že i v jednoduchosti je krása. Zaměřují se na vzdušnost, světlo a jednoduchost. Do popředí se dostávají uhlazené linie, minimum detailů a neutrální barvy. Obývací pokoj v minimalistickém stylu působí elegantně a přináší vnitřní klid a harmonii. Při zařizování vyhrává nábytek, který je funkční a praktický. Obývací pokoj by měl zahrnovat pouze kusy, které jsou důležité. Doplňky sice mají v minimalismu místo, opět je však důraz kladen na jednoduchost a čistotu. Velice vkusným doplňkem jsou vázy, obrazy a lampy.

Sedačka v minimalistickém stylu

Minimalismus aktuálně vládne i  ve světě sedaček. Trendy jsou sedačky v jednoduchých tvarech a čistých liniích. Z materiálů převládají látky. Barvy jsou zaměřeny na neutrální a zemité tóny, jako jsou bílá, béžová, šedá, tlumená zelená nebo hnědá. Při výběru správné sedačky hraje klíčovou roli kvalita, která je jedním z hlavních kritérií v minimalistickém designu. Nábytek by totiž neměl být jen esteticky přitažlivý, ale důležité je, aby vydržel dlouhá léta.

Objevte dokonalé spojení minimalismu a moderního designu v sedačkách MILENIUM. Pohovka MASTER se vyznačuje ostrými tvary v kombinaci s ovalným zalomením. Působí pohodlně a luxusně v každém detailu. Dokonale zapadne do minimalistických interiérů a navodí příjemný dojem. Díky praktické možnosti rozložení je sedačka vhodná i ke spaní a poskytuje plnohodnotné lůžko. Sedačka MASTER také disponuje velkým úložným prostorem, který poslouží k uskladnění polštářů či přikrývek. Celkový vzhled sedačky dotváří dekorační polštáře.

sedacka master

Moderní minimalistický design s nízkým a vzdušným vzhledem. Nádech elegance, příjemné tvary a pečlivě vybírané materiály. To je sedačka EMPIRE z naší nabídky. Další kráska, kterou perfektně sladíte s minimalistickým obývacím pokojem. Pohovka EMPIRE v sobě spojuje opravdu výjimečný design, který je patrný již na první pohled. Působí lehce, vzdušně a elegantně z každé strany. Sedací souprava EMPIRE svým nadčasovým vzhledem se stane chloubou vašeho obývacího pokoje.

sedacka empire

Pohovka GLAMOURE je dalším z modelů, který v sobě nese prvky minimalismu. Oblé tvary a jednoduché linie působí elegantním a zároveň velmi pohodlným dojmem. Základna a zádové opěrky jsou mírně zaoblené, díky čemuž poskytuje sedačka vyšší komfort při sezení. Kvalitní vnitřní konstrukce je zase zárukou stability a odolnosti. Design pohovky se nese ve znamení moderní jednoduchosti a je jako stvořený pro minimalistické interiéry.

sedacka glamoure