Sedačka, která se hodí k vašemu životnímu stylu

Nabídka sedaček asi nikdy nebyla tak široká a pestrá jako dnes. Velkou výhodou je, že si v ní každý najde to své. Na druhé straně může být obtížné se v tomto velkém výběru zorientovat. Při koupi nové sedačky myslete hlavně na to, aby dokonale ladila s vaším životním stylem a vyhovovala vašim potřebám.

Koupě kvalitní sedačky je jednou z nejdůležitějších věcí při zařizování vašeho bydlení. Nejde totiž jen o obyčejný kus nábytku. Sedací souprava se stává srdcem obývacího pokoje, kde se odehrávají všechny rodinné i společenské setkání. Proto by měla být zhmotněním domácí pohody a dokonalého komfortu. Při koupi sedačky se řiďte především vaším životním stylem. Jste individualista, který miluje moderní styl? Potřebujete odolnou sedačku kvůli dětem nebo domácím mazlíčkům?

Sedačky pro individualisty

Individualisté mají prakticky volnou ruku při výběru sedačky. Navolit si můžete klasickou sedačku, sedačku do tvaru U nebo rohovou sedací soupravu. Možnostem se meze nekladou. Preferujete koženou sedačku nebo se vám příjemnější sedí na látkové? Vyberte si z naší široké nabídky potah na sedačku, který se vám líbí. Doporučujeme sedačku CUBE, která spojuje dokonalý luxus s maximálním pohodlím. Je stylová, nadčasová a hodí se pro všechny milovníky moderního designu. Sedací souprava CUBE vám poskytne dostatek místa při sezení, ale také si můžete vyložit nohy a komfortně se natáhnout. Potřebujete sedačku i pro vaši návštěvu? Žádný problém. Rohová sedačka CUBE je velkorysá svým prostorem a umožní pohodlně se usadit i vaší návštěvě tak, že každý bude mít dostatek místa.

sedačka CUBE

Sedačka pro rodiny s dětmi

Fix, plastelína nebo pero v dětské ručce v kombinaci s vaší novou sedačkou snů je doslova strašidelná představa. Naštěstí, díky pokrokovým technologiím vznikly potahové látky, které speciální povrchovou úpravou dokážou ochránit gauč před nechtěnými "nehodami". Takovými jsou potahové materiály z kolekce Efficiency, které najdete v naší nabídce. Při odstraňování skvrn nepotřebujete žádné chemické prostředky. Stačí vám voda, neutrální mýdlo a jemným třením flek zcela odstraníte. Potahy na sedačku Efficiency mají výbornou odolnost proti opotřebení a dlhodhobo si zachovají pěkný estetický vzhled.

sedačka HOLIDAY

sedačka HOLIDAY

Chlupáči a sedačka

Nejen děti, ale i domácí mazlíčci dokáží vyčarovat majitelům nejednu vrásku, co se týká sedačky. Po pejskovi zůstávají na sedačce chlupy nebo lesklá místa, kočka zase s radostí zatne drápy do potahu. Snahy odnaučit domácího mazlíčka tímto zlozvykem často končí rezignací. Po pěkné a čisté sedačce však určitě touží každý. Už při samotném výběru sedací soupravy myslete na to, aby zvládla chlupy, bláto nebo drápky. Vsaďte na sedačky s odolným potahovým materiálem. Parametr, který poukazuje na odolnost potahu vůči opotřebení a ošoupání se nazývá Martindale. Čím je toto číslo vyšší, tím je potah na sedačku odolnější a textilie si dlouhodobě zachovává svou estetickou kvalitu. Vybírejte potahy, které jsou omyvatelné a jednoduše tak odstraníte jakoukoliv skvrnu. Naopak, vyhýbejte se potahem, které jsou jako magnet na chlupy a prach. Takovými materiály jsou zejména hedvábí a samet.