Sedačka do malého prostoru

Bydlíte v malém bytě nebo domku a přemýšlíte nad každým centimetrem? Nezoufejte. I malý prostor dokáže nabídnout velké možnosti. Stačí malé triky a promyšlené řešení, díky kterým můžete bydlet komfortně a stylově.

Zařizování malých prostorů je častokrát výzva, kdy musíte spojit design nábytku s jeho funkčností a zároveň zachovat v místnosti vzduch. Vytvořte útulný prostor, který bude působit vyváženě a vyvarujte se stísněnému dojmu. Základním kusem nábytku každé domácnosti je nepochybně sedačka. A právě sedací souprava vám umožní ušetřit nejvíce místa.

Obývací pokoj 2 v 1

Proměňte váš obývací pokoj na ložnici. Rozkládací sedačka vám přinese hned dvě výhody. Přes den bude sloužit jako klasický gauč k sezení a v noci vám nahradí postel. Výborně vám poslouží rohová sedačka HAMMER s rozkládacím mechanismem. Sedací souprava HAMMER je celočalouněná a opěrky hlavy se dají přesouvat na kteroukoli část sedačky. Přidanou hodnotou je moderní nadčasový design, který se dá výborně kombinovat s ostatními kusy nábytku. Během pár vteřin ji dokážete přeměnit na postel a vychutnávat si sladké spaní. Estetické nožičky zase působí vzdušně a opticky odlehčí místnost.


Rohová sedačka HAMMER s rozkladacím mechanizmom

Rohová sedačka HAMMER s rozkládacím mechanismem

Úložné prostory

Všestranné a efektivní využití místa je v malých prostorech velmi důležité. Při výběru pohovky byste měli uvažovat zejména nad její přídavnými vlastnostmi. Zaměřte se na sedačky, které mají úložný prostor. Ten vám poslouží pro uložení přikrývek, polštářů, knih a jiných drobností. Rohová sedačka HAMMER vás uspokojí i v tomto směru. Zakomponován otoman je jako stvořený na příjemný relax, odpolední spánek a navíc v sobě ukrývá odkládací prostor.

Malá, ale stýlová

To, že ztrácíte na velikosti ještě neznamená, že se musíte uskromnit i co se týče stylu. Vybírejte z různých barev, materiálů, provedení a najděte sedačku vašich snů. Pokud máte rádi eleganci a špetku extravagance, vsaďte na sedačku CHESTERFIELD. Tato luxusní sedací souprava přitáhne všechny pohledy a stane se ústředním bodem vašeho obývacího pokoje. Efektní prošívání zdůrazňuje její honosnost a hebký potah ji zase dělá příjemnou na dotek tak, že máte chuť se do ní zabořit. Ať už se rozhodnete pro interiérový design ve stylu old gentlemen 's club, art deco, boho styl nebo nadčasovou jednoduchost, sedačka CHESTERFIELD se hodí do každého interiéru.