Sedačka CUBE: Dokonalý komfort a luxus v jednom

Abyste si dopřáli skutečně luxusní sedačku, která vám přinese i maximální pohodlí, už nemusíte dělat kompromisy. Stačí vám sedačka CUBE. O tom, že je dokonalá v každém směru, se můžete přesvědčit sami.

Pro mnohé je jedním z nejkrásnějších okamžiků dne ten, když se pohodlně natáhnou na kvalitní sedačku, která jim poskytne to pomyslné "teplo domova". Sedačka, která je natolik přitažlivá a komfortní, že ji chcete obejmout a doslova se do ní schoulit. Přesně taková je sedačka CUBE od MILENIUM.

Krása na pohled i na dotek

Naši designéři se při sedačce CUBE doslova vyhráli. A výsledek stojí za to. Vždyť posuďte sami. Ladné linie, plné tvary a v neposlední řadě dokonalé pohodlí. Oku lahodící oblé tvary sedačky CUBE přímo vyzývají k tomu, abyste ji pohladili. Posaďte se, zabořte se do nadýchaných polštářů a užívejte si sladký život. Pro ještě větší pohodlí je možné nastavit zádové opěrky a elektricky vysouvací plochu sezení do požadované polohy. 

Také se vám zdá, že při pohledu na sedačku CUBE se cítíte jaksi příjemně? Není to jen pocit. Studie hovoří o tom, že tvary podvědomě působí na naše emoce. Oblé křivky mají na nás pozitivní vliv a způsobují, že se cítíme dobře.

sedačka Cube

Spolehlivý a stabilní základ

Vlajkovou lodí modelu CUBE je sedačka v poutavé modré barvě. Klasická modrá je nadčasová a uklidňující barva, která vnáší do interiéru klid a důvěru. Představuje pevný a spolehlivý základ, na který se můžeme vždy spolehnout. Podvědomě zlepšuje naši koncentraci a podporuje psychickou odolnost.

Pokud preferujete jiné barevné odstíny, nevadí. Na sedačce CUBE je výborné to, že vám ji umíme zhotovit na míru ve vámi zvolené barvě a v požadovaných rozměrech.

Sedačka CUBE uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Nejenže vypadá dobře v interiéru, ale je navržena tak, aby pozitivně působila na všechny smysly. Specifický design a jedinečný požitek ze sezení. Přijďte se přesvědčit osobně do našich prodejen sedaček MILENIUM.