Sedačka COMFORT: Pohodlí, o kterém už nemusíte jen snít

Moderní sedací souprava, ve které se ukrývá víc než jen pěkný vzhled. Elegantní tvary a efektivní prošívání, které vynikne v látkovém i koženém provedení. Dokonale se hodí do malých i velkých prostor. Prostorná sedačka, která vám splní váš komfortní sen.

Stylová a stabilní

Sedací souprava COMFORT se může pochlubit stylovým designem, který umocňuje zejména nápadité prošívání. Ladné křivky, měkké tvary a nadčasová silueta. Sedačka COMFORT představuje dokonalé místo, které se stane vaším osobním útočištěm. Sedněte si, vyložte si nohy a užívejte si sladký odpočinek. Tato sedací souprava je nejen atraktivní, ale její přidanou hodnotou je i pevná a stabilní konstrukce. Sedačka COMFORT, jakož i ostatní pohovky z naší nabídky, je zhotovena z vysoce kvalitních komponentů. Díky kvalitní konstrukci vydrží i větší nápor a bude vám dobře sloužit dlouhá léta.

zelena sedacka comfort

Rozkládací sedačka s úložným prostorem

Sedací souprava COMFORT okouzlí nejen svou elegancí, ale je třeba zmínit i její praktickou stránku. Pokud potřebuje rozkládací sedačku ať už pro sebe nebo pro vaše hosty, tato sedací souprava je ideální volbou. Rozkládací mechanismus umožňuje sedačku rychle a snadno rozložit a přeměnit ji na komfortní lůžko. Potřebujete více prostoru? Výborně! Pohovku COMFORT vám umíme vyrobit na míru se zabudovaným úložným prostorem. Úložný prostor můžete využít pro deky, přikrývky nebo sezónní oblečení.

Příjemný potah

V sedačkách MILENIUM si uvědomujeme, že dokonalý relax na sedačce záleží ve velké i na výběru potahu. Proto v naší nabídce naleznete jen ty nejkvalitnější materiály, ať už se rozhodnete pro koženou nebo látkovou sedačku. Kvalitní kožená sedačka je nenáročná na údržbu a vydrží vám opravdu dlouho. U látkových sedaček máte zase na výběr široké spektrum materiálů, struktur a vzorů, takže si můžete pohovku nadesignovat do posledního detailu.

kozena sedacka comfort

Navštivte náš showroom

Sedačku COMFORT si můžete vyzkoušet přímo v našich prodejnách v Bratislavě, Trnavě nebo Praze. Navštivte nás a nechte si poradit od našich prodejců s výběrem té správné sedací soupravy pro vás. O naší nabídce se můžete také informovat telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu.