Sedací soupravy MILENIUM u našich zákazníků

Kupujete novou sedačku? Kde najít lepší inspiraci než přímo v obýváku našich zákazníků? Pojďte se s námi podívat, jak vkusně může vypadat sedačka MILENIUM iu vás doma.

Hnědá sedačka CUBE

Elegantní sedací souprava, která se svým designem hodí do jakéhokoli stylu bydlení. Provedení do tvaru U je velmi praktické, nejenže můžete vyplnit prázdný roh v místnosti, ale zároveň vytvoříte v obýváku dokonalou společenskou zónu. Sedací souprava poskytuje dostatek místa k sezení pro všechny členy rodiny i přátelé. Boční křídla dovolují relaxovat s vyloženýma nohama a užívat si tak maximálního komfortu. Potah na sedačku je z kvalitního materiálu, který je na omak příjemný, měkký a ještě více umocňuje teplo domova. Hnědá barva je nadčasová, působí hřejivým dojmem a perfektně zapadá do celkového konceptu.

Sedací soupravu CUBE lze provést s funkcí elektrického výsuvu sedáků. Sedačka je standardně vybavena polohovacími opěrkami hlavy, které přinášejí ještě vyšší komfort při sezení.

hnědá sedačka CUBE

Luxusní sedačka HOLIDAY

Náš zákazník si zvolil do svého obývacího pokoje luxusní sedací soupravu HOLIDAY v šedé barvě. Pokud hledáte sedačku, která v sobě spojuje eleganci, nadčasový design a maximální pohodlí, pak je právě tento model skvělou volbou. Provedení sedačky do tvaru L opticky rozděluje otevřený prostor na menší zóny, výsledkem čehož jsou menší centra - kuchyň, jídelna a obývací pokoj. Jednotlivé "místnosti" plynule procházejí a celkový výsledek působí vzdušným a lehkým dojmem. Interiér je laděn do neutrálních barev, kterým dominuje černá, bílá a šedá. Sedačka v šedé barvě tak představuje skvělou volbu a výsledkem je elegantní interiér v dokonalé harmonii.

luxusní sedačka holiday

Nadčasová klasika

A máme zde něco i pro všechny milovníky ikonického stylu. Luxusní sedačka CHESTERFIELD je nadčasovou klasikou, která již celá staletí fascinuje svým designem. Hebké a příjemné čalounění doslova zve k tomu, abyste se posadili. Precizní detaily a honosně tvarovaná opěradla ještě více umocňují nápadný vzhled sedačky. Měkké a oválné linie zároveň vnášejí do interiéru teplo a útulnost, což je důležité pro harmonické bydlení. Tato kráska rozhodně zazáří v každém obývacím pokoji a zanechá nezapomenutelný dojem. U tohoto modelu doporučujeme potahy na sedačku „French Velvet“ (samet) v různých odstínech, které ještě více zvýrazní její honosný styl.

sedací suprava chesterfield