Sedací soupravy do L. Tipy a doporučené modely sedaček

Sedačky do L jsou praktické a originální. Umožňují maximální využití prostoru a nezaberou tolik místa jako klasický gauč. Hledáte-li sedačku do L, nechte se inspirovat našimi modely.

Rohové sedací soupravy do L patří k našim nejprodávanějším modelům. Díky svému jedinečnému tvaru do L dokážou s prostorem udělat doslova zázraky. V malém obývacím pokoji lze sedačku do L velmi šikovně umístit do rohu a využít tak prázdné místo. Ve velkých prostorách zase vynikne ve středu místnosti, čímž ji rozdělí na menší zóny. Pomocí rohové sedačky lze vytvořit moderní a zároveň útulný koncept bydlení.

Rohová sedací souprava HOLIDAY

Sedačka HOLIDAY je jedním z favoritů mezi našimi zákazníky. Přestavuje dokonalé spojení elegance a pohodlí. Díky čistým liniím se hodí zejména do moderních interiérů v minimalistickém stylu. Elegantní chromové nožičky jí přidávají na lehkosti a zároveň jsou velmi praktické při úklidu nebo vysávání.

rohová sedačka do L HOLIDAY

rohová sedačka do L HOLIDAY

rohová sedačka do L ROYCE

rohová sedačka do L ROYCE

Rohová sedačka ROYCE

Stylová sedací souprava masivního vzhledu, která dokonalé vyplní prázdný roh místnosti, ale vynikne i v prostoru. Chromové nožičky jí přidávají na rafinovanosti a hovoří o vytříbeném vkusu majitele. Sedací souprava ROYCE je nejen krásná na pohled, ale je i maximálně komfortní. K tomu přispívají polohovatelné opěrky a specifickou vlastností je elektrický výsuv ve spodní části sedačky pro pohodlné sezení.

Modulární rohová sedačka GAME

Tento model sice nepatří mezi klasické sedačky do L, ale díky doplňkovému taburetu jednoduše vytvoříte roh sedací soupravy. Model GAME patří mezi naše nejnovější přírůstky a ihned upoutá svým specifickým designem. Sedačka působí ležérním a uvolněným dojmem, ale zároveň jí nechybí elegance. Nadýchané polštáře hovoří o absolutním komfortu sezení a oblé tvary pomáhají vytvořit prostor, který je přátelský a přívětivý.

rohová sedačka do L GAME

rohová sedačka do L GAME