Sedací soupravy a pohovky. Jaký typ si vybrat?

Představte si, jak se zaboříte do krásné sedačky, vyložíte si nohy, rukama přejdete po měkkém potahu a budete si vychutnávat příjemné chvíle. Sedačka by měla nejen pěkně ladit s obývacím pokojem, ale měla by vytvořit skutečnou domácí pohodu. Jak takovou nalézt?

Sedačka s oddechovým modulem

Sedací souprava s prodlouženou jednotkou, resp. sedačka do L , je velmi oblíbeným modelem u našich zákazníků. Kromě klasického sezení vám sedačka skvěle poslouží i tehdy, potřebujete-li se natáhnout a odpočinout si. Unikněte před vnějším shonem, vyložte si nohy a dopřejte si chvilku pro sebe v podobě nerušeného relaxu. Charakteristickým znakem této sedačky jsou otevřené strany prodloužené jednotky, díky čemuž sedačka působí lehce a přináší do místnosti vzduch.

Rohová sedačka GLAMOURE

Rohová sedačka GLAMOURE

Velká vícemístná sedačka

Potřebujete spoustu místa k sezení? V tom případě je pro vás ideální velká sedačka. Prostorná sedačka ve tvaru U poskytne dostatek místa k odpočinku i sezení pro celou vaši rodinu a přátele. Jednou z výhod tohoto typu sedačky je opticky "uzavřené sezení", díky čemuž vytvoříte dokonalou společenskou zónu, ve které na sebe všichni spolusedící dobře vidí a nic jim nebrání v komunikaci.

Sedací soupravu ve tvaru U si můžete nakonfigurovat v různých provedeních. Obě křídla sedačky mohou být uzavřena zádovými opěrkami. Další z možností je, že jedno křídlo bude mít zádové opěrky a naproti bude otevřen oddechový modul. Oblíbená je i konfigurace, kdy jsou obě křídla otevřena. Boční části sedačky mohou mít buď stejnou délku, nebo jedna část je kratší než druhá.

Velkou sedací soupravu umístěte do rohu, ke stěně nebo ji nechte volně stát v prostoru. Tento model sedačky si můžete nechat vyhotovit s úložným prostorem, čímž získáte praktické místo pro odložení sezónních věcí, polštářů a pod.

Velká sedačka do U CUBE

Velká sedačka do U CUBE

Elegantní kožené sedačky

Kožená sedačka je nadčasovým kouskem, který dodá vašemu obývacímu pokoji velkou dávku elegance. Díky originální struktuře kůže je každá sedačka unikátním kusem nábytku. Kůže časem pracuje, puká a praská. Je to ovšem přirozený proces, který sedačce ještě více přidá na kráse. Další z výhod kožené sedačky je její odolnost . K zachování pěkného vzhledu kožené sedačky stačí minimální péče a vydrží vám krásná dlouhá léta.

Mnimalistické sedací soupravy

Pokud patříte mezi milovníky moderního stylu, současné trendy nabízejí celou řadu možností. Moderní sedačky v sobě kombinují minimalismus a jednoduchost. Čisté linie, jemné tvary a neutrální barvy. To jsou základní prvky minimalistického stylu. Z materiálů převládají látky. Barvy jsou zaměřeny na  neutrální a zemité tóny, jako jsou bílá, béžová, tlumená zelená nebo hnědá. Sedačka ve znamení minimalismu by měla přispět ke klidné a harmonické atmosféře v interiéru.

Sedacia súprava EMPIRE

Minimalistická sedací souprava EMPIRE

Sedačka se stylem glamour

Chcete něco netradičního? Vyberte si sedačku, které dodá vašemu obývacímu pokoji dramatický nádech a špetku pompéznosti. Model Chesterfield je přesně tím, co potřebujete. Luxusní tvary, sametové potahy a nadýchané polštáře. Přidejte kovové prvky, jako jsou zlaté, stříbrné nebo mosazné doplňky a váš interiér zazáří.

Sedací souprava Chesterfield

Sedací souprava Chesterfield