Sedací souprava podle nejnovějších trendů v designu

Sedačka v šedé barvě se vám na první pohled může zdát neoriginální a nudná. Interiéroví designéři by však s tímto tvrzením rozhodně nesouhlasili. Sedací souprava v odstínech šedé je totiž nadčasová, moderní a velmi praktická.

Šedé sedačky jsou momentálně in a těší se velké oblibě. Pokud vybíráte nový gauč, s touto barvou rozhodně nic nezkazíte, ať už půjdete do tmavších odstínů, nebo zvolíte světlejší šedou.

Pohrajte si s barvami

V interiérovém designu nabízí šedá sedačka nekonečné možnosti, jak kombinovat barvy. Představte si ji jako čisté malířské plátno, na kterém můžete popustit uzdu své fantazie a vytvořit si originální design. Nudy se rozhodně bát nemusíte! K šedé sedačce se velmi dobře kombinují vzory i různé materiály.

Vsaďte na výběr koberce

Máte již jasnou představu o vaší sedačce snů? Perfektní, nyní je na řadě koberec. I zde se fantazii meze nekladou. Pokud chcete celou místnost sjednotit a zútulnit, volte k šedé sedačce jiný odstín šedé nebo šedé. Naopak, pokud chcete do prostoru přidat hravost a barvu, pak je koberec ten správný doplněk, který dodá místnosti šmrnc. Výsledek bude dokonalý.

Zdroj: https://www.decoraid.com/

Sedačka praktická na údržbu

Další z pozitivních vlastností šedé sedací soupravy je její snadná údržba. Ať si už zvolíte světlejší odstíny šedé nebo tmavě šedou sedačku, výhodou je, že na takovém potahu nebudete vidět každý flek nebo prach.

Náš tip

Šedá sedačka je ideální kousek do vašeho obývacího pokoje, který ani lety neztratí na kráse. Přesně taková je sedačka HOLIDAY z naší nabídky. Dokonalé linie, moderní vzhled. Vysoké chromové nohy jí dodávají luxusní, ale zároveň harmonický design. Díky vysouvacím hlavovým opěrkám si můžete dopřát maximální komfort sezení.

Sedací souprava HOLIDAY

Sedací souprava HOLIDAY