Sedací souprava: Komfort a styl v jednom

Kvalitní sedací souprava není jen o stylu a designu, ale musí být spolehlivá, odolná a komfortní. V Milenium Šípoš přistupujeme k potřebám našich zákazníků po estetické i praktické stránce. Proto jsou naše sedačky ideálním řešením do každého interiéru.

Časy, kdy jsme při koupi nové sedačky museli volit mezi designem a pohodlím, jsou už dávno minulostí. Sezením nebo ležením na gauči dnes trávíme mnohem více času, než tomu bylo kdysi. Novému trendu se museli přizpůsobit i výrobci sedaček. Moderní sedačky tak splňují kritéria nejen na styl a funkčnost ale i pohodlí.

Výběr potahového materiálu

Při koupi nové sedačky velmi důležitou roli hraje potahový materiál. Nejenže esteticky dotváří celou místnost a vdechne jí tu správnou atmosféru, ale v neposlední řadě ovlivňuje i to, jak se cítíme. Jemné a měkké materiály vyvolávají pozitivní pocity a působí útulně. I v tomto směru třeba vsadit na kvalitu a funkčnost, které jsou zárukou toho, že vám sedačka bude sloužit dlouhá léta. Potahy jsou dnes již dostupné v různých druzích, barvách kůží nebo látek. Díky pokrokovým technologiím se látkové sedačky svými vlastnostmi postupně vyrovnávají tím koženým. Standardem se stávají omyvatelné materiály, které se snadno vyčistí v případě nechtěných skvrn nebo fleků.

Další důležitý faktor, který je třeba si při koupi nové sedačky všímat, je odolnost materiálu. Ta se měří na základě mezinárodně uznávaného testu Martindale. Díky tomuto parametru si víte ověřit, jak dlouho potah na sedačce vydrží. Potahové materiály pro sedací soupravy mají většinou od 25 000 do 40 000 bodů.

sedačka Cube

Design a komfort 2v1

Máte rádi moderní design, ale zároveň je pro vás důležité pohodlí? Odteď už nemusíte dělat kompromisy. Sedačka Cube z naší nabídky v sobě spojuje nadčasový styl a jedinečný požitek ze sezení. Prošívané sedáky působí honosně a vytvářejí ladnou siluetu sedačky. Zádové opěrky sedací soupravy jsou polohovatelné a ještě větší komfort si můžete dopřát díky elektricky vysouvací ploše, která umožňuje rozšířit sezení. Chvíle s rodinou nebo přáteli si tak můžete vychutnávat v maximálním pohodlí. Sedačku Cube, jakož i jiné pohovky z naší nabídky, vám zhotovíme na míru, ať už potřebujete sedací soupravu do U nebo rohovou sedačku.