Šedá sedačka v obývacím pokoji. Stylová a praktická.

Je stylová, praktická a navíc nabízí celou řadu variací. Řeč je rohové sedací soupravě, která stojí minimálně za zvážení, pokud se rozhodujete o koupi nové sedačky. Proč rohové sedačky patří mezi nejprodávanější modely?

Rohová sedačka je specifická tím, že má rohové sezení, přičemž máte na výběr pravý nebo levý roh. Rohová sedací souprava má většinou tvar písmene L, kdy je jedna část kratší a druhá delší. Sedačku však lze nakonfigurovat tak, aby obě křídla měly stejnou délku. Existuje hned několik důvodů, proč lidé milují rohové sedací soupravy. Pojďme se na ně podívat blíže. 

Efektivní využití prostoru

Rohové sedačky pomáhají ušetřit prostor, nezaberou totiž tolik místa jako klasický gauč a poskytnou maximální komfort pro všechny členy rodiny. Rohovou sedací soupravu lze umístit do rohu místnosti, který většinou představuje nevyužité místo v prostoru. Takto získáte mnohem více místa, kde můžete umístit ostatní kusy nábytku, nebo vytvoříte vzdušný prostor.

Máte pocit, že rohová sedačka by se měla nacházet pouze v rohu? Vůbec to nemusí být pravidlo. Sedací souprava do rohu se výborně hodí do otevřených prostorů, které je tak možné rozdělit na menší zóny.

Místo pro všechny

Rohová sedačka poskytne dostatek místa pro všechny členy rodiny a návštěvu, přičemž nepotřebujete další křesla nebo židle. Pokud si chcete užívat příjemný relax ve dvojici, opět se rohová sedací souprava ukazuje jako nejlepší řešení. Díky prodlouženému křídlu je vhodná i pro příležitostné spaní, přičemž nepotřebujete ani rozkládací sedačku.

Rohové sedačky MILENIUM

V naší nabídce naleznete širokou nabídku sedaček do rohu, které si můžete vyskládat přesně podle vašich představ a potřeb. Hodí se vám pravý roh nebo vám více vyhovuje levý úhel? Preferujete sedačku ve tvaru písmene L nebo chcete obě křídla stejně dlouhé? Kromě toho si můžete vybrat z různých potahových materiálů a barevných variant sedačky. Populární jsou také rohové sedačky s nastavitelnými opěrkami hlavy, které vám dopřejí ještě větší komfort při sezení.