Sametová sedačka: Královna vašeho obývacího pokoje

Sametové sedačky jsou velmi příjemné, měkké a obývacímu pokoji dodají nádech elegance a luxusu. Skvěle zapadnou do moderního designu, ale hodí se i do klasického stylu bydlení.

Sametové materiály

Samet nebo velvet je velmi populární materiál, který si našel své místo v mnoha interiérech. Velvetové látky působí velmi elegantně a luxusně. Kromě estetického požitku jsou oblíbené také díky komfortu, který přinášejí. Samet vynikne na sedačkách i křeslech. Je ideálním materiálem pro vytváření kontrastů v interiéru a to v podobě polštářů nebo závěsů.

Nadčasový vzhled sametové sedačky

Pohovka je důležitým kusem nábytku v každém interiéru. Při výběru té pravé sedačky hrají důležitou roli zejména dva faktory – komfort a design. Královna vašeho obývacího pokoje by měla lahodit po vizuální stránce a zároveň přinést dokonalý zážitek z pohodlí. Sametová pohovka upoutá už na první pohled. Její nadčasový šarm pozvedne vzhled vašeho obývacího pokoje a příjemné měkké materiály působí vřelým dojmem. Sedačka vypadá jedinečně z každého úhlu, neboť dopadající paprsky vytvářejí dokonalou hru světla a barev.

Jak kombinovat sametovou sedačku

Pohovka s velvetovým potahem se výborně kombinuje s prvky ze dřeva nebo kůže. Do interiéru přináší minimalistický styl, který se dokonale hodí k tradičnímu nábytku i moderní eleganci. Velvetová pohovka je stylovým kouskem, díky kterému si můžete užívat každodenního komfortu na luxusní úrovni.

Co se týče barev, sofistikovaný vzhled sametového potahu ještě více umocní modrá. Pro dosažení elegantního vzhledu obývacího pokoje zkombinujte modrou pohovku se dřevem a béžovými odstíny. Přidejte stříbrné nebo zlaté doplňky v podobě svícnů, lampiček a ostatních doplňků.

sedací suprava cube
sedací suprava cube

Olivově zelená je další barvou, která dodá sametové sedačce okouzlující vzhled. Výstavní kousek, který bude chloubou vašeho obývacího pokoje, ale zároveň svádí k pohodlnému posezení a odpočinku.

Šedá je neutrální barvou, která se hodí téměř ke všemu. Působí velmi elegantně a nadčasově. Dobře se kombinuje se dřevem, světlým i tmavým. Doleďte k ní stěny, ostatní nábytek, přidejte pokojové rostliny a výsledek bude dokonalý.

sedací suprava cube