Rohové sedací soupravy jsou chytré a praktické

Vytvořte si dokonalý „koutek“. Proměňte nevyužitý roh na místo, kde můžete relaxovat a trávit příjemný čas s rodinou a přáteli. Rohová sedačka praktická, stylová a maximálně komfortní.

Rohová sedačka nabízí pohodlí a velkorysý prostor ať už k sezení nebo odpočinku. Pořídit si ji můžete v různých tvarech, velikostech a stylech.

Využijte prostor naplno

Jednou z hlavních výhod rohové sedačky je, že pomáhá ušetřit prostor a nezabere tolik místa jako klasický gauč. Můžete ji umístit do rohu místnosti a vyplnit tak nevyužité místo. Správným rozložením ostatních kusů nábytku tak můžete získat vzdušný a opticky větší prostor.

Dostatek místa pro všechny

S rohovou sedačkou máte dostatek místa pro celou rodinu i přátele. Rohová sedací souprava je nejlepším řešením i tehdy, pokud si chcete užívat relaxace ve dvou. Díky prodlouženému křídlu je ideální i pro příležitostné spaní, takže vám v tomto směru nahradí i rozkládací sedačku.

Tvary rohové sedačky

V naší nabídce naleznete rohové sedačky v různých tvarech, můžete si tak vybrat takovou, díky které nejlépe využijete prostor ve vašem obývacím pokoji.

Rohová sedací souprava do L

U tohoto typu sedačky je jedna část kratší a druhá delší. Sedačku je možno nakomfigurovat také se stejnou délkou pro obě křídla. Pohovka do L poskytne velkorysé místo k sezení, aniž by zabírala příliš mnoho místa. Elegantní a designové prvky zkrášlují celkový vzhled sedačky.

rohova sedacka cube

rohová sedačka CUBE béžová

rohova sedacka hammer

rohová sedačka HAMMER zelená

Rohová sedačka s prodlouženou jednotkou

Tato sestava se hodí do moderních otevřených prostor. Design sedačky působí vzdušně a uvolněně. Sedačka už na první pohled láká svým útulným vzhledem a rychle se stane vaším oblíbeným místem k odpočinku. Prodloužené křídlo působí stylově a poskytuje ideální místo k relaxaci.

Rohová sedačka do U

Sedací souprava do U se hodí zejména do velkých prostor. Ze všech tvarů rohové sedací soupravy poskytuje nejvíce místa k sezení nebo ležení. Sedačka do U je vhodnou volbou pro velké rodiny nebo návštěvy. I u tohoto modelu sedačky si můžete nakomfigurovat stejnou nebo různou délku bočních křídel.

rohova sedacka great

rohová sedačka GREAT šedá