Rohové sedací soupravy jsou chytré a praktické

Vytvořte si dokonalý „koutek“. Proměňte nevyužitý roh na místo, kde můžete relaxovat a trávit příjemný čas s rodinou a přáteli. Rohová sedačka je praktická, stylová a maximálně komfortní.

Rohová sedačka nabízí pohodlí a velkorysý prostor ať už k sezení nebo odpočinku. Pořídit si ji můžete v různých tvarech, velikostech a stylech .

Využijte prostor naplno

Jednou z hlavních výhod rohové sedačky je, že pomáhá ušetřit prostor a nezabere tolik místa jako klasický gauč. Můžete ji umístit do rohu místnosti a vyplnit tak nevyužité místo. Správným rozložením ostatních kusů nábytku tak můžete získat vzdušný a opticky větší prostor.

Dostatek místa pro všechny

S rohovou sedačkou máte dostatek místa pro celou rodinu i přátele. Rohová sedací souprava je nejlepším řešením i tehdy, pokud si chcete užívat relaxace ve dvou. Díky prodlouženému křídlu je ideální i pro příležitostné spaní, takže vám v tomto směru nahradí i rozkládací sedačku .

Tvary rohové sedačky

Rohové sedací soupravy jsou dostupné v různých tvarech. Ze širokých možností si tak můžete zvolit konfiguraci, pomocí které nejlépe využijete prostor v obýváku. Potřebujete spoustu místa k sezení ? V takovém případě je pro vás ideální vícemístná rohová sedací souprava. Do menšího obývacího pokoje si zvolte malou rohovou sedačku, díky které vyplníte prázdné rohy místnosti a získáte tak místo pro ostatní kusy nábytku. Abyste využili prostor naplno, vaší nové sedačce by neměl chybět úložný prostor a možnost rozkládání. Rozkládací rohová sedací souprava je ideální pro ty, kteří chtějí gauč využívat také ke spánku, ať už pro sebe nebo pro návštěvu. Rohová sedací souprava má nejčastěji tvar písmene L , přičemž si můžete nakonfigurovat pravou nebo levou orientaci rohu. Máte velkou rodinu a prostorný obývací pokoj? V tom případě se vyplatí popřemýšlet nad koupí velké sedací soupravy ve tvaru U. Takový model sedačky je velmi pohodlný, praktický a poskytne dostatek místa k sezení i lenošení.

Rohová sedací souprava do L

U tohoto typu sedačky je jedna část kratší a druhá delší. Sedačku lze nakomfigurovat i se stejnou délkou pro obě křídla. Pohovka do L poskytne velkorysé místo k sezení, aniž by zabírala příliš mnoho místa. Elegantní a designové prvky zkrášlují celkový vzhled sedačky.

rohova sedacka cube

rohová sedačka CUBE béžová

rohova sedacka hammer

rohová sedačka HAMMER zelená

Rohová sedačka s prodlouženou jednotkou

Tato sestava se hodí do moderních otevřených prostor. Design sedačky působí vzdušně a uvolněně. Sedačka už na první pohled láká svým útulným vzhledem a rychle se stane vaším oblíbeným místem k odpočinku. Prodloužené křídlo působí stylově a poskytuje ideální místo pro relaxaci.

Rohová sedačka do U

Sedací souprava do U se hodí zejména do velkých prostor. Ze všech tvarů sedací souprava rohová poskytuje nejvíce místa k sezení nebo ležení. Sedačka do U je vhodnou volbou pro velké rodiny nebo návštěvy. I u tohoto modelu sedačky si můžete nakonfigurovat stejnou nebo různou délku bočních křídel.

rohova sedacka great

rohová sedačka GREAT šedá

Kam umístit rohovou sedací soupravu

Podle názvu by se mohlo zdát, že rohová sedačka by měla stát v rohu místnosti. Toto však nemusí být pravidlo. V menších prostorách můžete rohovou sedací soupravu umístit ke zdi. Mezi stěnou a sedačkou nechte kousek prostoru, čímž bude místnost působit vzdušněji. V otevřených interiérech se sedačka doslova ptá do středu místnosti . Nejenže se stane ozdobou vašeho obývacího pokoje, ale může posloužit jako praktický dělící prvek . Otevřený prostor opticky rozdělí na menší zóny, čímž můžete například oddělit obývací pokoj od kuchyně.

Kombinujte rohovou sedačku s dalším sezením

Pokud potřebujete ještě více místa, než vám rohová sedací souprava dokáže poskytnout, doplňte ji o  taburety, křesla nebo menší pohovku. Jednotlivé kusy nábytku natočte k sobě tak, abyste vytvořili opticky uzavřenou společenskou zónu, kde můžete příjemně relaxovat a setkávat se rodinou a přáteli.

Rozkládací sedací souprava do rohu

Rohová sedací souprava s rozkládacím mechanismem je velmi praktickým kusem nábytku v každé domácnosti. Můžete ji využít v případě nečekané návštěvy, která u vás zůstává na noc. Před koupí rozkládací rohové sedačky si všímejte konstrukci, Ta by měla být pevná a stabilní, díky čemuž vydrží i zvýšený nápor při opakovaném rozkládání a skládání. Důležitá je také kvalita potahu, který by měl být odolný vůči opotřebení.

Slovenské rohové sedací soupravy

Vybrat správnou sedačku je náročný proces. Jedná se totiž o vyšší investici, nemluvě o tom, že kvalitní sedačka by vám měla vydržet několik let. V  sedačkách MILENIUM si uvědomujeme, jak důležité je najít takovou, která nejen dokonale zapadne do vašeho obývacího pokoje, ale stane se i místem, na které se budete těšit po náročném dni, kde budete trávit příjemné chvíle relaxováním nebo rozhovory s vašimi blízkými. Od začátku jsme si dali za cíl, abychom našim zákazníkům přinášeli to nejlepší ze světa sedaček. A jsme hrdí na to, že se nám to úspěšně daří už více než 25 let. V našich sedačkách spojujeme poctivé řemeslo s moderními technologiemi. Používáme jen ty nejkvalitnější materiály, které jsou spolu s precizním zpracováním zárukou kvalitních sedaček a komfortního sezení.

Rohové sedačky na míru

Dejte do sedačky kousek sebe. Navrhněte si ji podle svých představ a my vám ji zhotovíme na míru . Vyberte si model, navrhněte konfiguraci, zvolte potah a barvu. V závislosti na konkrétním modelu vám přizpůsobíme opěrky, područe nebo nožičky sedačky na míru. Vaše nová sedačka tak přesně zapadne do vašeho stylu bydlení.

Rohové sedací soupravy ihned k odběru

Nechcete čekat na novou sedačku už ani chvíli? V tom případě si vyberte z modelů, které máme ihned k odběru v našich prodejnách.

Líbí se vám minimalistický, ale zároveň moderní styl? Rohová sedací souprava MASTER ve stylovém šedém potahu dokonale naplní vaše představy. Rádi si užíváte pohodlí, ale zároveň si potrpíte na propracovaný design? Co řeknete na  sedačku HOLIDAY? Stylová sedačka do rohu , která představuje dokonalé spojení elegance a pohodlí. A máme něco i pro milovníky nejnovějších trendů. Rohová sedací souprava BRICK! Designová pohovka bez nožiček je ideální volbou pro nadčasové interiéry. Díky čistým liniím perfektně splyne s interiérem a umocní příjemnou a nerušenou atmosféru.