Rohová sedačka: Praktická, funkční a stylová

Rohová sedačka představuje chytré a velmi oblíbené řešení do každého obývacího pokoje. Hodí se do malých i velkých obýváků a nabízí široké možnosti pro umístění v prostoru.

Typickým znakem rohové sedačky je, že má pravé nebo levé rohové sezení. Rohová sedačka má obvykle tvar písmene L, kdy je jedna jednotka kratší a druhá delší. Sedačku lze nakonfigurovat i se stejnou délkou pro obě křídla. Ve velkých prostorách je obzvláště oblíbená rohová sedací souprava ve tvaru U. Poskytuje velkorysý prostor k sezení i relax s vyloženýma nohama. Sedačka do U je ideální volbou zejména pro velké rodiny nebo pokud často hostíte návštěvy. Boční křídla mohou být ve stejné nebo různé délce.

Umístění rohové sedačky

I když samotný název sedačky napovídá, že by měla být umístěna do rohu, nemusí to být pravidlem. Pokud nemáte dostatek prostoru a chcete využít prázdných rohů, v tom případě se umístění ke stěně jeví jako ideální řešení. Ve větších prostorách nechte sedačku vyniknout ve středu místnosti. Výborně poslouží jako dělící prvek otevřených interiérů. Pomocí rohové sedačky můžete prostor rozdělit na další zóny, čímž vytvoříte moderní a útulný koncept bydlení.

Navrhněte si vlastní rohovou sedačku

Vzhled vaší příští sedačky si umíte do velké míry nadesignovat sami. Můžete si vybrat ze spousty potahových látek a barevných provedení, čímž dokážete sladit sedačku s obývacím pokojem do posledního detailu. Zvolte si model sedačky, který se vám líbí a následně zvolte provedení, které nejvíce vyhovuje vašim možnostem. Potřebujete rohovou sedačku s levým nebo pravým sezením? Chcete mít obě jednotky stejně dlouhé nebo preferujete rozdílné délky? Je vaší volbou velká sedačka ve tvaru U? Potřebujete úložný prostor? Na základě vámi zvolených požadavků vám sedačku vyrobíme na míru tak, aby do posledního detailu zapadla do vašeho obývacího pokoje.

Modely rohových sedaček MILENIUM

Abyste měli představu, jak může vypadat vaše příští rohová pohovka, vybrali jsme z naší nabídky několik modelů rohových sedaček. Rohové sedací soupravy MILENIUM jsou vyráběny s vysokým ohledem na kvalitu, a to od výběru komponentů až po samotné přepracování.