Oblíbené designy sedaček, ze kterých si vybere každý

Sedačka, která je esteticky přitažlivá, moderní a příjemně komfortní. Vybrali jsme pro vás tři modely sedaček, které jsou oblíbené u našich zákazníků. Pokud je navíc zakomponujete do vkusného interiéru, pomohou vám vytvořit opravdu výjimečné bydlení.

Nadýchaná sedačka CUBE

Sedací souprava CUBE je jedním z našich nejoblíbenějších modelů. Není se čemu divit. V této sedačce se pojí vytříbený design s maximálním pohodlím. I proto si tento model získal srdce mnoha našich zákazníků. Sedačka na první pohled působí ležérním dojmem, ale nechybí jí prvky elegance. Nadýchané sedáky doslova svádějí svojí měkkostí a už na první pohled jsou známkou toho, že tato sedací souprava představuje perfektní zhmotnění komfortu. Nechte se svádět oblými tvary sedačky CUBE, posaďte se, vyložte si nohy a užívejte si relax. Díky svým měkkým liniím sedačka přináší do interiéru pocit hřejivosti a útulnosti. Hluboké sedáky umožňují mnohem víc než jen pohodlné sezení. Můžete se natáhnout, lenošit s vyloženýma nohama a vychutnávat si maximální komfort. Nadčasový design sedačky CUBE se hodí do moderních interiérů a díky svým tvarům se sedací souprava dobře kombinuje s ostatním nábytkem.

sedacka cube
sedacka royce

Elegantní sedačka ROYCE

Pokud toužíte po sedačce, která už z dálky bude dýchat elegancí, pak je sedačka ROYCE právě pro vás. Moderní vzhled sedačce dodávají vyvážené tvary a minimalistické provedení. Nechybí jí komfortní sezení, díky kterému si můžete užívat dokonalé relaxace. Chcete ještě více pohodlí? V tom případě oceníte zabudovaný elektrický mechanismus, pomocí kterého nastavíte sedáky, opěrky zad a nohou do požadované polohy. Sedačka má také polohovatelné opěrky hlavy. Flexibilní nastavení sedačky je ideální pro domácnosti, ve kterých se členové liší výškou a stavbou těla. Se sedačkou ROYCE si každý umí nastavit polohu, která mu nejvíc vyhovuje. Sedačka ROYCE tak plně kopíruje tvary těla a přináší dokonalé uvolnění.

Stylová sedačka BOSS

Sedací souprava BOSS je dalším z našich oblíbených modelů. I vedle měnícího se trendu si zachovává nadčasový vzhled. Přináší dokonalý komfort, který je patrný již na první dojem. Za pěkným vzhledem sedací soupravy BOSS se však toho skrývá mnohem víc. Výjimečné pohodlí si můžete dopřát prostřednictvím nastavitelných područí a zádových opěrek. Precizní prošívání zanechává nezapomenutelný dojem a podtrhuje celkový vizuální efekt. Navzdory nadčasovému designu sedačka BOSS neztrácí teplo a vřelost, které jsou tak důležité pro harmonické bydlení. Sedačka poskytuje velkorysý prostor pro celou rodinu i přátele, kde si každý najde dostatek místa. Potřebujete rozkládací sedačku? Výborně! Sedací souprava BOSS se díky zabudovanému mechanismu rychle změní na pohodlné lůžko, které je vhodné pro příležitostné spaní pro vás nebo vaši návštěvu.

sedacka boss

Sedací soupravu BOSS, jakož i ostatní modely z naší nabídky, vám umíme zhotovit na míru dle vašich požadavků. Vyberte si model sedačky, potahový materiál, provedení, doplňky a ostatní nechte už na nás. Pokud potřebujete poradit s výběrem sedačky, kontaktujte naše prodejce, nebo nás navštivte přímo v našich prodejnách, kde si všechny modely sedaček můžete přímo vyzkoušet. Těšíme se na vás.