Novinka v nabídce! Sedací souprava BRICK

V MILENIUM vždy sledujeme nové trendy a snažíme se našim klientům přinášet to nejlepší, co se týče designu a komfortu sedaček. A přesně tak vznikla i naše novinka – sedačka BRICK. Stylová sedací souprava, která na první pohled vyniká z řady svým unikátním provedením.

Designová sedačka bez nožiček

Sedací souprava BRICK je ideální volbou zejména pro moderní interiéry. Na první pohled minimalistická a zároveň velmi stylová sedací souprava bez nožiček, která je jasným důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Díky čistým liniem sedačka BRICK dokonale splyne s interiérem a umocní klidnou a nerušenou atmosféru. Právě takový koncept bydlení, ve kterém hrají hlavní roli jednoduché tvary, patří v současnosti mezi aktuální trendy, jelikož stále více lidí touží po harmonii nejen ve svém nitru, ale i kolem sebe.

sedacka BRICK

Nápadité prvky

Modulárnost sedací soupravy nabízí široké možnosti jejího rozložení. Můžete si tak doslova pohrát s prostorem a vytvořit vyjímečný interiér podle svých preferencí. Ať už sedačku BRICK umístíte kamkoli, díky své nápaditosti se stane středobodem vašeho domova. Charakteristickým rysem jsou obrovské prošívané polštáře, které slouží jako forma opěrky. Nejenže působí stylově, ale jsou zárukou i dokonalého komfortu. Velikost a barevnost polštářů lze přizpůsobit na míru dle vašich požadavků.

Sedací souprava na míru

Úžasnou sedací soupravu BRICK vám vyrobíme na míru v jakémkoli provedení. Hlavní výhodou nábytku na míru je to, že se doslova přizpůsobí svému majiteli a jeho požadavkům. Můžete si vybrat potah, do kterého zahalíte vaši novou sedačku, zvolit požadované rozměry a provedení. Vybrat si můžete z široké nabídky potahů, které splňují potřebné parametry a vyznačují se vysokou kvalitou. Při výrobě používáme kvalitní konstrukce a pěny, díky kterým jsou naše sedačky nejen krásné na pohled, ale svému majiteli přinášejí také jedinečný zážitek z komfortního sezení a odpočinku.