Nejprodávanější potahy na sedačku

Jednou z nejčastějších otázek, kterou si kladou naši zákazníci při koupi nové sedačky je, jaký potah na sedačku vybrat. Abychom vám usnadnili výběr a trochu vás inspirovali, přinášíme vám přehled nejprodávanějších potahů z naší nabídky.

Potahová látka je tím kouzelným prvkem, který vdechne sedačce život a promění obyčejný prostor na domov. Díky potahovým materiálem se sedačka stává přitažlivým místem, kde se uchýlíme po náročném dni v práci, zažíváme neopakovatelné chvíle s rodinou a přáteli a trávíme každý volný okamžik.

V naší nabídce máme pro vás širokou škálu potahů, ze které si určitě vyberete ten nejvhodnější pro vaši sedačku. Potahy na sedačku se liší zejména barvou, vzory, texturou, designem a také užitnými vlastnostmi. Máme potahy pro rodiny s dětmi, pro majitele domácích mazlíčků, pro ty, co upřednostňují moderní design, i těch, kteří zůstávají věrní klasice.

potahy na sedačku

TOP 7 nejprodávanějších potahů na sedačky MILENIUM

Mezi nejprodávanější potahy na sedačku z naší nabídky patří TERRA, TEXAS, DUBLIN, BIZON, DELUXE, DUO a FRENCH VELVET.

Potahové látky TERRAFRENCH VELVET jsou sametové potahy, které jsou momentálně horkým trendem v interiérovém designu. Představte si materiál tak hebký, že se ho prostě musíte dotknout. Sametové látky jsou měkké a vždy luxusní. Jsou skvělou volbou a přinesou nejen estetický požitek ale i vytoužený komfort. V naší nabídce najdete množství barev, takže si budete moci vybrat ideální látku pro váš interiér.

Látky TEXASBIZON jsou potahy, které na pohled vypadají jako broušená kůže. Zároveň jsou to měkké a na dotek velmi příjemné materiály. Pokud preferujete látkový potah, ale zároveň chcete ve vaší obýváku luxus, který je typický pro kožené sedačky, tyto materiály budou tou správnou volbou.

Potah na sedačku DELUXE se stejně řadí mezi materiály připomínající přírodní nubukovou kůži. Struktura je tak autentická, že pro laika je dokonce velmi obtížné rozlišit, zda se jedná o koženou sedačku nebo potaženou látkou. DELUXE jak po kvalitativní tak i po estetické stránce skutečně připomíná kůži. Tyto potahy na sedačku jsou navíc velmi odolné a dobře se udržují. Vyčistit běžné skvrny, fleky nebo nečistoty je úplnou hračkou.

Oblíbené mezi zákazníky jsou i látky DUODUBLIN, které lze považovat za standardní potahy, na které jsme ve světě sedaček běžně zvyklí. DUO má výraznější tkanou strukturu a potah je dostupný v široké nabídce neutrálních barev, které dokonale zapadnou do každého interiéru. Určitě oceníte i vysokou odolnost proti otěru a snadnou omyvatelnost materiálu. DUBLIN má naopak jemnější strukturu, díky které vytvoříte z vaší sedačky ideální místo na relax. Textilie je snadno čistitelná a praktická i pro rodiny s dětmi. Nemusíte se bát, že by se vám potah rychle proděravěl. Kvalitní potah na sedačku, kterým DUBLIN rozhodně je, se postará o to, aby vaše sedačka vypadala dlouho jako nová.