Nejprodávanější modely sedaček MILENIUM

Vybrat dobrou sedačku, která je nejen pěkná na pohled, ale komfortní zároveň, vůbec nemusí být snadné. Proto jsme pro vás připravili výběr 3 modelů sedaček MILENIUM, které jsou u našich zákazníků nejoblíbenější.

Sedací souprava Hammer - moderní a nadčasová

Sedací souprava Hammer tvoří gro v naší nabídce a za ty roky si našla místo u mnoha zákazníků. Ať už hledáte sedačku do rohu nebo do tvaru U, hlavní výhodou tohoto modelu je variabilnost. Můžete si tak vybrat z různých prostorových variant. Rozkládání pro příležitostné spaní a úložný prostor jsou samozřejmostí. K sedací soupravě je možné zvolit doplňkové prvky, jako jsou opěrky hlávky nebo područe různých typů. Ti, kteří zvyknou využívat gauč i na práci, jistě ocení multi područ, která se dá vysunout a použít jako malý stolek pro notebook. Navíc v sobě ukrývá odkládací prostor a umožňuje nabíjení mobilních zařízení.

Sedačka Hammer je dostupná ve více barevných provedeních a potahových materiálů. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro kůži sedačku nebo dáte přednost čalouněnému provedení. Všechny potahové matierály se snadno a udržují a čistí.

sedačka Hammer

Sedačka Cube - luxus spojený s komfortem

Přestože je sedací souprava Cube novinkou v naší nabídce, velmi rychle se zařadila mezi nejprodávanější modely. V této řadě designéři spojili to nejlepší, co lze od kvalitní sedačky očekávat. Sedací souprava Cube nabízí specifický design a jedinečný požitek ze sezení. Pokud dáváte přednost modernímu designu, tato sedačka je jako stvořená právě pro vás. Prošívané sedáky nejenže působí honosně, ale poskytují i maximální komfort při sezení. Zádové opěrky jsou polohovatelné a sedáky jsou širší díky polohovatelné ploše s elektrickým výsuvem. Chvíle s rodinou si tak můžete užívat stylově a zároveň komfortně. Stejně i při tomto modely si umíte zvolit potah a požadovanou barvu. Mezi našimi zákazníky vede čalounění v nápadné modré barvě. A pro jaký potah se rozhodnete vy?

sedačka Cube

Pohodlná sedací souprava Boss

Tato sedačka svým mohutným designem dokonale vyplní prostor obývacího pokoje. Díky kvalitě použitých materiálů, precizním detailům a tvarovaným sedadlům zanechává sedačka Boss nezapomenutelný dojem. Prvotřídní potah nejenže dobře vypadá, ale je také příjemný na dotek a snadno se udržuje. Nastavitelné područe a zádové polohovatelné opěradla přinášejí maximální pohodlí. Sedačka Boss je vyráběna na míru, takže všechny délky můžete navolit podle vašich možností. Sedací souprava Boss v sobě ukrývá velkorysý úložný prostor a také lůžko na příležitostné spaní, díky kterému šikovně vyřešíte občasné přespání vaší návštěvy.

sedačka Boss