Myslete prakticky. Pořiďte si sedačku na nožičkách

Zákazníci, kteří k nám přicházejí, většinou hledají sedačku krásnou, komfortní a kvalitní, která dokonale zapadne do jejich obývacího pokoje. Ale jsou i zákaznicí, kteří už dopředu myslí prakticky a vybírají novou sedačku i z hlediska údržby a pořádku v domácnosti.

Věci se dějí stále rychleji a občas se dostáváme do situace, že nevíme, co dříve. Na druhé straně nová doba sebou přináší řadu vychytávek, které nám pomáhají šetřit tak vzácný čas.

Při koupi nové sedačky je na výběr množství potahů v různých barvách a strukturách, z nichž jsou mnohé vybaveny speciální úpravou. Tyto látky jsou odolné vůči znečištění a jednoduché na údržbu a čištění. Pokud máte doma malé děti, jejichž hry se občas podepíší i na vaší sedačce, díky těmto moderním materiálům můžete být bez obav. Stejně zpracování kůží je dnes na zcela jiné úrovni, než tomu bylo kdysi. Moderní kožené sedačky jsou odolné, snadno se čistí a vyznačují se dlouhou životností. Vaše sedačka tak bude krásná a vy nemusíte trávit dlouhý čas její čištěním a údržbou.

Sedačka na nožičkách a vysavač

Známe to všichni. Chceme mít pořádek, ale na úklid někdy prostě není čas. Ve svém volně se zase chceme věnovat rodině, přátelům nebo oblíbeným činnostem. Velmi populární věcičkou do domácnosti se tak stávají robotické vysavače a mopy, které vysají a umyjí za vás. Podlahy a koberce jsou tak čisté a ušetřený čas lze využít mnohem efektivněji. Robotické vysavače se postarají i o těžce přístupná místa, jako je např. prostor pod sedačkou. Zde se často odehrává "život", o kterém ani netušíme. Sedačka zabírá poměrně velkou plochu a shromažďuje se pod ní nežádoucí prach a jiné nečistoty. Aby vaši robotický pomocníci odvedli svou práci co nejlépe, zajistěte jim volný pohyb bez překážek. Řešením je sedačka, která má dostatečně vysoké nožičky a umožní potřebný přístup.

vysavač a sedačka

Jaká je potřebná výška nožiček sedačky?

Výška robotických vysavačů je různá, ale do 10 cm by měl vejít každý. Pokud máte pod sedačkou koberec, je třeba počítat i s jeho výškou. Vyhněte se však kobercům s dlouhým vlasem. Robotické vysavače nejsou schopny vysávat tento typ. Bez problémů však zvládnou výšku vlasu koberce do 1 cm.

Sedačky na nožičkách MILENIUM

Pokud hledáte sedačku, pod kterou se bez problémů vejde robotický vysavač, doporučujeme z naší nabídky následující modely:

  • Sedačka CUBE - výška nožiček 15 cm
  • Sedačka HOLIDAY - výška nožiček 17 cm
  • Sedačka SLIDE - výška nožiček 15 cm

Pro všechny modely jsou na výběr nožičky kovové, a to buď chromové lesklé nebo matné černé.