Moderný gauč: Pohodlný, štýlový a odolný

Při koupi sedačky hrají důležitou roli následující kritéria: design, komfort, kvalita a odolnost. V MILENIUM přistupujeme k výrobě sedaček po estetické i praktické stránce, díky čemuž nemusí naši zákazníci dělat kompromisy mezi vzhledem a pohodlím sedačky.

Gauč je považován za ústřední bod každého obývacího pokoje. Vytváří teplo domova a je místem, kde relaxujeme, pracujeme, setkáváme se s rodinou i přáteli. Na sedačce dnes trávíme mnohem více času, než tomu bylo v minulosti. Tomuto novému trendu se přizpůsobili i výrobci sedaček a stále větší důraz je kladen nejen na vzhled sedačky, ale i komfort a funkčnost.

Odolné potahové látky na sedačku

Na výběru potahového materiálu opravdu záleží. Nejenže navodí tu správnou atmosféru, ale zároveň ovlivňuje také to, jak se cítíme. Měkké a jemné materiály vzbuzují pozitivní pocity a vytváří útulný prostor. V tomto směru je však třeba vsadit na kvalitu a funkčnost, jelikož potahový materiál ve významné míře ovlivňuje životnost sedačky. Kromě barvy a struktury potahu jsou důležité i jeho vlastnosti. Jednoduchá údržba, vyšší odolnost, gramáž, barevná stálost jsou kritéria, která byste si rozhodně měli všímat.

Nabídka potahů nebyla nikdy tak pestrá jako je dnes. Dostupné jsou v různých barvách, vzorech, strukturách. Pokud se rozhodujete, zda vsadit na kůži nebo látku, záleží hlavně na vašem vkusu. Kdysi jsme kupovali kožené sedačky hlavně pro jejich odolnost a nenáročnou údržbu. Díky pokrokovým technologiím se látkové sedačky svými vlastnostmi postupně vyrovnávají těm koženým. Standardem se stávají omyvatelné materiály, které se snadno vyčistí v případě nechtěných skvrn nebo fleků.

Design a pohodlí v jednom

Pokud patříte mezi milovníky moderního stylu bydlení, rozhodně se nemusíte vzdát svého komfortního snu. Naším tipem je sedací souprava CUBE se stylovým prošíváním a nadýchanými polštáři. Spojuje v sobě nadčasový design a jedinečný požitek ze sezení. Sedačka už na první pohled působí měkkým dojmem a skutečně taková je. Pro ještě větší komfort disponuje polohovatelnými opěrkami hlavy a elektricky vysouvací plochou, která umožňuje rozšířit sezení.

Z designu sedačky CUBE vychází také náš nejnovější přírůstek - sedací souprava GAME. Už na první pohled zaujme svým ležérním dojmem, ale zároveň jí nechybí elegance a nádech luxusu. K modulárnosti sedačky přispívají doplňkové taburety, které vám dávají volnost při jejím rozložení v interiéru. Můžete si tak sami vytvořit prostor, který bude elegantní, měkký a zároveň zprostředkuje to pravé teplo domova.