Moderní potahy na sedačku. Představujeme potahy TERRA

Potahové materiály jsou stejně důležité jako výběr samotné sedačky. Podtrhují celkový vzhled sedačky, dokážou navodit příjemné pocity a vytvořit skutečné teplo domova. Seznamte se s potahy TERRA z naší nabídky, díky kterým získá nová sedačka nádech elegance a luxusu a navíc díky unikátním vlastnostem dokáže prodloužit životnost pohovky.

Vysoká odolnost vůči oděru

Látkové potahové materiály jsou dnes velmi trendy a to zejména proto, že jsou příjemné na dotek a měkké. Aby vám však sedací souprava vydržela co nejdéle, důležité jsou i další vlastnosti potahových materiálů, jako je lehké čištění, nepropouštění tekutin a odolnost vůči oděru.

Právě odolnost vůči oděru je jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru nové sedačky. Ta se stanoví na základě mezinárodně uznávaného testu - Martindale. Tento parametr dokáže určit, u kolika oděrů se látka začne ničit nebo trhat. Obecně se látky od 50 000 oděrů považují za velmi kvalitní a vydrží dlouhá léta.

Potahy TERRA se vyznačují vysokou odolností vůči oděru a to až 100 000 otáček. Znamená to, že jde o velmi kvalitní potah na sedačku, který je pevný a odolný. Sedačky s potahovou látkou TERRA jsou tak ideální i pro rodiny s dětmi, kde jsou vystaveny většímu náporu a rovněž i do veřejných prostranství.

Nepropustí tekutiny a snadno se čistí

Potahy na sedačku TERRA mají speciální protisákavou úpravu, díky čemuž tekutiny zůstávají na povrchu látky a sedací souprava se snadno čistí. V případě nežádoucí nehody, jako je rozlitá voda, víno nebo džus, stačí tekutinu vysát suchým hadříkem. K dočištění sedačky pak stačí použít pouze čistou vodu a jemné mýdlo.

Sedačky s potahem TERRA jsou tak maximálně nenáročné na údržbu, snadno se čistí a zachovávají si svůj krásný vzhled dlouhá léta. Díky jednoduché péči a speciální povrchové úpravě se tak nemusíte obávat ani světlejších potahových látek. Sedací souprava v bílé, smetanové nebo béžové tak nemusí být jen snem, ale díky potahům TERRA se může přeměnit na realitu.

Luxusní barevná škála

Potahy na sedačku TERRA přicházejí v nádherných zemitých odstínech, které umocňují propojení s přírodou. Základní bílá barva prochází odstíny hnědé, šedé, modré až po smyslnou černou. Ještě více nálady vnesou do interiéru odstíny coral a marsala.

Barevná škála potahů TERRA je uklidňující jako příroda sama. Do interiéru přináší moderní a elegantní odstíny, které mají zároveň uzemňující účinek.

Neutrální odstíny

Bílá je barvou čistoty a elegance. Díky ní dokáže v interiéru dělat doslova divy. Ideální je interiéry laděné v minimalistickém stylu, ale pomocí ní docílíte i prostor s nádechem skandinavské estetiky. Teplejší paletu představují odstíny pískové, lark a sépiové. Sedačka v těchto barvách doslova vyzývá k tomu, abyste se usedli a dopřáli si pohodlí.

Elegantní hnědé odstíny

Tato barevná škála je elegantní a do interiéru přináší pocit stability a síly. Působí pozitivně na naše smysly, jako lahodný kousek čokolády.

Modrá 

Modré odstíny se projevují v různých podobnách. Od barvy oceánu, přes metalickou zinkovou až po chladnější cementové odstíny. Barevná škála je ideální pro ty, kteří chtějí do svých interiérů vnést něco jedinečného a zároveň navodit klidnou atmosféru

Sofistikovaná černá

V barevné paletě potahů TERRA nemůže chybět černá. Černá sedačka dodá každému interiéru hloubku, je luxusní a elegantní.

Olivově zelená vás přenese do Toskánska a dopřeje vám skutečnou atmosféru la dolce vita u vás doma. Odstíny coral a marsala přicházejí v hlubokých a sytých odstínech, které zároveň navozují uzemňující efekt

Všechny potahy na sedačky z kolekce Terra naleznete zde: