Moderní potahy: Čištění sedačky nikdy nebylo jednodušší

Péče o čalouněný potah je jedním z nejčastějších důvodů, proč mají zákazníci respekt před koupí látkové sedačky. Odhoďte obavy! Moderní potahy jsou nejen krásné na pohled, příjemné na dotek ale také nenáročné na údržbu. 

Ochránit vaši sedačku před různými skvrny, fleky nebo prachem je prakticky nereálné. V takovém případě vám už jen zbývá spolehnout se na potah, jehož čištění nebude problematické. Jedním z takových materiálů je kůže, a právě díky nenáročné údržbě jsou kožené sedačky tak oblíbené. Nevýhodou je vyšší cena a pak jsou tu zákazníci, kteří koženým sedačkám nevědí přijít na chuť. Další z možností jsou moderní a ľahkočistiteľné potahy, které jsou velmi praktické a zároveň nadchnou svým designem. 

Potahy nenáročné na údržbu

V MILENIUM sedačky najdete širokou nabídku potahů se speciální úpravou, které se jednoduše čistí a mají bezproblémovou údržbu. Díky pokrokové technologii se nečistoty nedostanou dovnitř vláken. Skvrny, jako jsou káva, čokoláda nebo džus jednoduše odstraníte čistým hadříkem s trochou mýdlové vody. 

Výhodou je, že tyto potahy jsou dostupné v množství barev a struktur. Umíte si tak nadizajnovať sedačku, která dokonale zapadne do vašeho interiéru. 

U mnoha výrobců sedaček je potah fixován na model sedačky. U nás je výběr potahu pouze na vás. Každý potah je pro každou sedačku. 

čistenie sedačky

Jak ochránit látkovou sedačku?

Pravidelná péče o sedačku prodlužuje její životnost a dlhodobo si tak zachovává svůj estetický vzhled. Jak o sedačku správně pečovat? Základem je pravidelné vysávání, díky kterému odstraníte ze sedačky usazený prach, drobky a jiné nečistoty. V případě nějaké nehody, jako je např. rozlitý džus, nenechávejte skvrnu zaschnout, ale snažte se ji vyčistit ihned. Zabráníte tomu, aby pronikla hlouběji do materiálu.