Moderní gauč je jako klenot v obýváku

Sedačka, která je moderní, stylová a poskytne dostatek prostoru pro každého. Zahalí vás pohodlím po náročném dni a vytvoří dokonalou domácí pohodu. Obývací pokoj bez dokonalé sedačky není kompletní. Ale my přesně takovou pro vás máme.

Co si představit pod pojmem moderní gauč? My v tom máme naprosto jasně. Moderní sedací souprava by měla být nejen krásná na pohled, ale zároveň pohodlná a funkční. Časy, kdy jsme museli dělat kompromisy mezi vzhledem a pohodlím sedačky, jsou už naštěstí dávno za námi. V MILENIUM přistupujeme k výrobě sedaček po praktické i estetické stránce. Proto naše moderní sedačky jsou nejen vizuálně přitažlivé, ale zároveň poskytují našim zákazníkům ten pravý požitek z pohodlí.

Originální design a komfort v jednom

Pokud hledáte moderní sedačku, jejíž nadčasový design obstojí zkoušku časem, naší volbou je sedací souprava CUBE. Stylové prošívání působí vyzývavě, nadýchané polštáře zase přinášejí dokonalý komfort. Sedací souprava CUBE vyzařuje měkkostí a skutečně taková také je. Příjemné chvíle lenošení si můžete užívat i díky polohovatelným opěrkám hlavy a elektricky vysouvací plochou, která umožňuje rozšířit sezení. I když sedací souprava působí ležérním a uvolněným dojmem, nechybí jí elegance. Tento model je ideální volbou do moderních i klasických interiérů. Naší vlajkovou lodí je sedačka CUBE v poutavém modrém potahu. Stylově působí i šedá nebo smaragdová sedací souprava, která jsou oblíbená u našich zákazníků.

Hravý minimalismus

Tato moderní sedací souprava už na první pohled vyniká z řady svým stylovým provedením. Minimalistický design a nadčasové tvary jsou jasným důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Díky čistým liniím a jednoduchým tvarům sedačka dokonale splývá s interiérem a umocňuje nerušivou atmosféru. S touto sedací soupravou získáte stabilní základ vašeho obývacího pokoje, na kterém můžete stavět i do budoucna, kdy se rozhodnete změnit doplňky nebo ostatní nábytek. Velkou výhodou sedací soupravy BRICK je její modulárnost. Nabízí flexibilní možnosti rozložení, díky čemuž si můžete doslova pohrát s prostorem a vytvořit si výjimečný interiér podle svých aktuálních preferencí nebo potřeb. Osobitý ráz sedačky BRICK podtrhují obrovské prošívané polštáře, které slouží jako stylové a zároveň komfortní opěrky. Jednoduché tvary patří mezi aktuální trendy v interiérovém designu a se sedačkou BRICK získáte nejen moderní, ale zároveň pohodlný kus nábytku, který vám poskytne dokonalé místo k relaxaci.