Moderní a kvalitní sedací soupravy na míru

Hledáte-li ideální sedací soupravu, nechte si ji vyrobit na míru podle svých představ. Pořídíte si tak osobitý kousek, který dokonale zapadne do vašeho bydlení a promění váš obývací pokoj ve skutečný domov.

V MILENIUM vám nechceme nabízet pouze obyčejný kus nábytku, kterým vyplníte prázdné místo ve vašem obývacím pokoji. Chceme, aby vám naše sedací soupravy přinesly to pravé zhmotnění pohodlí a domácí pohody. Uvědomujeme si, že koupě sedačky je časově i finančně náročný proces a každý z našich zákazníků má svůj jedinečný vkus a potřeby. Abychom vám výběr co nejvíce zjednodušili a naplnili všechny vaše představy, přinášíme vám sedačky šité na míru.

Sedačka vyrobená podle vás

V nabídce MILENIUM naleznete různé modely sedaček, které pocházejí přímo z naší výroby, a proto je hrdě můžeme označit za slovenské. Velký důraz klademe především na kvalitu materiálů a funkčnost. Naše sedačky se hodí do různých stylů bydlení, ať už hledáte něco moderního, klasického nebo luxusního.

Pokud se vám některý z našich modelů zalíbí, ale nebude to přesně to, co by zapadlo do vašeho obývacího pokoje, nevadí. Každou sedací soupravu vám umíme přizpůsobit přesně podle vašich představ a požadavků.

Vyberte si sedačku, která se vám líbí

Začněte výběrem modelu sedačky, jehož styl a provedení se nejvíce blíží vašim představám. Líbí se vám oblé tvary sedačky? Potom je pro vás ideální volbou sedačka CUBE. Pro model jsou typické nadýchané polštáře, které doslova svádějí svým pohodlím. Pokud hledáte nadčasovou klasiku, ideální je moderní sedačka SLIDE, která se stane dokonalým místem pro relaxaci nebo posezení s rodinou a přáteli.

U každé sedačky naleznete podrobnější popis a volitelné doplňky, jako jsou nožičky nebo područe. Takto si můžete vytvořit dokonalou představu o vaší příští sedačce z pohodlí domova.

Stanovte si velikost sedačky

Našli jste model, který se vám líbí? V dalším kroku, si stanovte velikost a rozměry sedačky. Velké sedačky sice vypadají přitažlivě, ale pokud nemáte dostatek místa, bude obývací pokoj působit stísněně. Stanovte si, pro kolik lidí sedačku potřebujete a v jakém rozložení je pro vás nejideálnější. Pomůže vám, pokud si celou místnost nakreslíte na plánek, a to včetně rozmístění jednotlivých kusů nábytku. Další skvělou pomůckou je obyčejný karton. Rozložte jej na místo, kde bude stát vaše příští sedačka. Rozměry kartonu musí být totožné s rozměry gauče. Takto si můžete pohrát s různými konfiguracemi a vyzkoušet více možností, než najdete ideální velikost sedačky.

Vyberte barvu a potah sedačky

V našem portfoliu naleznete širokou nabídku kvalitních potahů. Líbí se vám kožené sedačky nebo preferujete látkové? Volba je jen na vás. Vybírejte z různých odstínů a struktur tak, aby sedačka zapadla do vašeho interiéru.

Přijďte se o kvalitě našich sedaček přesvědčit přímo do našich prodejen. Posaďte se, otestujte jednotlivé materiály a nechte si poradit od našich prodejců. Rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy a poradíme vám s výběrem sedačky šité na míru.