Luxusní novinka v naší nabídce! Představujeme sedačku EMPIRE

Moderní minimalistický design s nízkým a vzdušným vzhledem. Nádech elegance, příjemné tvary a pečlivě vybírané materiály. Seznamte se s naší designovou novinkou, kterou je sedací souprava EMPIRE.

V sedačkách MILENIUM se vám neustále snažíme přinášet novinky , které jsou nadčasové , trendové a vyznačují se dlouhou životností. Při jejich vytváření se držíme poctivého nábytkářského řemesla a používáme kvalitní materiály. Sedací souprava EMPIRE není jiná. Přesvědčte se sami.

Moderní elegance

Sedací souprava EMPIRE se může pochlubit skutečně jedinečným designem, který svádí již na první pohled. V sedačce se spojují výrazné tvary s ladnými křivkami. Celkový design působí lehce, vzdušně a elegantně z každého úhlu. Minimalistické prvky a nadčasové tvary jsou jasným důkazem toho, že i v jednoduchosti je krása. Sedačka EMPIRE svým provedením rozhodně obstojí zkoušku časem.

sedací suprava empire

Dokonalé zádové opěrky

Pro sedací soupravu EMPIRE je charakteristické hluboké a pevné sezení. Zádové opěrky sedačky EMPIRE působí rafinovaně a sedačce dodávají charakter. Opěradla jsou vyšší a mírně zaoblená, aby vám poskytovala maximální pohodlí během sezení. Pro ještě větší komfort si můžete opěradla nastavit do polohy, která vám nejlépe vyhovuje.

Sedací souprava na míru

Svým propracovaným vzhledem pozvedne sedačka EMPIRE váš interiér na novou úroveň. Moderní minimalismus je přesně ten styl, do které tento model sedací soupravy dokonale zapadá a který je v současnosti tak trendový. Sedačku EMPIRE si můžete u nás přizpůsobit na míru dle svých požadavků a preferencí. Hledáte praktickou trojsedačku nebo potřebujete velkou rohovou sedačku? Pohrajte si s širokou nabídkou barev, látek a struktur a najděte provedení, které nejvíce zapadne do vašeho obývacího pokoje. Vpusťte k vám kousek přírody se zelenou sedačkou, buďte nadčasový s  šedou sedací soupravou nebo vsaďte na stabilní základ v podobě hnědé sedačky .