Ležérní vzhled, originální design. Taková je sedačka HOLIDAY

Sedací souprava HOLIDAY je jedním z favoritů u našich zákazníků. Rádi si užíváte pohodlí, ale zároveň si potrpíte na propracovaný design? Pak je tato sedačka jako stvořená právě pro vás.

Sedačka HOLIDAY a její charakteristika

Stylová sedačka HOLIDAY představuje dokonalé spojení elegance a pohodlí. Už na první pohled upoutá čistými liniemi, díky čemuž se dobře kombinuje s ostatními kusy nábytku. Sedačka HOLIDAY okouzlí každého milovníka moderních interiérů. Vyrobena je z velmi kvalitních materiálů a propracovaná do posledního detailu. Díky své nadčasové siluetě a vyšším nožičkám působí vzdušným dojmem. Chromové nožičky jsou navíc velmi praktické při úklidu nebo vysávání.

Vyskládejte si sedačku na míru

Díky modularitě můžete experimentovat s rozložením sedačky v interiéru a nadizajnovať si ji přesně podle vašich potřeb a přání. Široký výběr potahů zase umožňuje vybrat si barvu, která bude do detailu ladit s vaším interiérem tak, že vyčarujete jeden harmonický celek.

Rohová sedačka

Sedací souprava s prodlouženou pravou nebo levou jednotkou patří k těm nejžádanějším. Nejenže lahodí po vizuální stránce, je zároveň i velmi praktická. Rohová sedačka umožňuje vyplnit prázdné rohy v interiéru, ale poslouží i jako rozdělovací prvek v otevřeném prostoru. Pomocí pohovky opticky oddělíte obývák od zbytku domácnosti a vytvoříte tak samostatnou společenskou zónu. Sedačka do rohu je velmi vděčný model, protože ji využijete nejen k sezení, ale i pohodlné ležení a lenošení.

rohová sedačka HOLIDAY
sedačka do U HOLIDAY

Sedačka do U

Sedací soupravu HOLIDAY lze nakomfigurovať i do tvaru U. Tento model sedačky se hodí zejména do velkým místností. Díky svým rozměrům se na sedačku pohodlně vejde celá rodina i návštěva. Můžete ji umístit do rohu nebo ji nechte vyniknout v prostoru. I pomocí sedačky do U se velmi šikovně dá rozdělit otevřený prostor na menší zóny.

Klasická sedačka

Pokud jste individualista nebo pár a nepotřebujete rozměrnou sedačku pak tu máme pro vás klasický model sedací soupravy HOLIDAY. Tato konfigurace sice nemá prodlouženou jednotku, rozhodně to však neubírá na její kráse a eleganci. Vždyť posuďte sam

sedačka HOLIDAY

Sedací soupravu HOLIDAY si můžete objednat přesně v barvě, která se hodí k vašemu interiéru. Budou to minimalistické světlé odstíny? Populární modré potahy? Nebo vsadíte na výraznou žlutou? Ať už se rozhodnete jakkoli, sedačku vám vyrobíme na míru přesně podle vašich požadavků.

Sedačka HOLIDAY se bezpochyby stane nepřehlédnutelnou královnou vašeho obývacího pokoje. Abyste měli ještě lepší představu o tom, jaké možnosti sedačka HOLIDAY nabízí, využijte náš konfigurátor a vytvořte si sedačku snů. Můžete nás také navštívit v našich showroomech a přesvědčit se o dokonalosti této sedací soupravy na vlastní oči.