Kožené pohovky vytvoří nádech luxusu. Jaké jsou jejich výhody?

Kožené pohovky jsou esteticky přitažlivé a příjemné na dotek. Kožená sedačka okouzlí nejen svým vzhledem, ale poskytuje celou řadu výhod. Pojďme se podívat, které to jsou.

Ten pocit luxusu, který přináší krásná kožená sedačka. Kůže je velmi populární materiál, za což vděčí zejména své eleganci, nadčasovosti a odolnosti. Designová sedačka v kůži se nepochybně stane středobodem vašeho obývacího pokoje. Pokud zvolíte opravdu kvalitní kousek, můžete se spolehnout, že vám kožená pohovka vydrží dlouhá léta.

Originální vzhled

Kůže je nadčasový a elegantní materiál. Jelikož je přírodního původu, může se lišit barvou, strukturou nebo žilkováním. Každá sedačka je tak unikátní kus nábytku. Kůže časem začne pracovat, natahuje se a puká a vzniká tvz. patina. Je to ovšem přirozený proces, který kožené sedačce ještě více přidává na kráse. K zachování pěkného vzhledu vaší pohovky přispějete správnou péčí. Z kožené sedačky se tak můžete těšit dlouhá léta, přičemž bude stejně krásná, jako když jste ji kupovali.

Kožená pohovka SLIDE

Kožená pohovka SLIDE

Snadná údržba

Kožené sedačce stačí opravdu málo, aby vypadala perfektně. Osvojte si pár zásad. Koženou pohovku pravidelně vysávejte, přičemž používejte nástavec s kartáčkem, abyste kůži nepoškrábali. Prach na pohovce lehce setřete navlhčeným hadříkem a následně otřete do sucha. V případě vzniklých skvrn postupujte opatrně. Skvrnu nikdy netřete, místo toho si opět pomozte utěrkou a vlažnou vodou. Špinavý flek opatrně setřete a vysušte povrch suchým hadříkem. Dopřejte vaší sedačce impregnaci alespoň jednou za rok, díky čemuž bude kůže vláčná, měkká a voňavá.

Široký sortiment

Kožená sedací souprava je nejen esteticky přitažlivá, ale dodá vašemu domovu osobitý charakter. Díky širokému sortimentu z naší nabídky, si umíte vybrat tu, která bude nejvíce vyhovovat vašemu životnímu stylu. Všechny kožené potahy jsou pečlivě vybírány a splňují náročná kritéria na kvalitu a design. Co se týče barev, mezi našimi zákazními jsou oblíbené kožené pohovky v černé, hnědé nebo krémové barvě. Tyto patří mezi stálice, jejichž popularita neklesá ani vlivem měnících se trendů.