Konec nudy v obýváku. Vsaďte na syté barvy sedaček

Smaragdová, modrá, hnědá nebo červená. Zahalte vaši novou sedačku do výrazných barev a dodejte tak prostoru energický a sofistikovaný výraz. Prohlédněte si naše oblíbené modely sedaček v trendy barvách.

Sytá smaragdová

Zelená je podle mnoha designérů jednou z nejvíce chic barev. Je to odvážná a stylová barva, která si rozhodně získá pozornost. Pokud chcete oživit váš obývací pokoj, zelená sedačka je ideální volbou. Vyjadřuje eleganci, luxus a zároveň podněcuje propojení s přírodou. Zelená je krásná ve všech svých paletách, od sytých až po zemité odstíny. Smaragdově zelená momentálně kraluje ve světě sedaček. Je to krásná barva, která místy působí až tajemně. Smaragdová sedačka se snadno kombinuje s jinými barvami. Hodí se k ní bílá nebo tlumená béžová, čímž v interiéru dosáhnete příjemné atmosféry. Chcete-li luxusní a nadčasový výsledek, kombinujte smaragdový gauč se zlatými nebo měděnými doplňky.

zelena sedacka boss

Hluboká modrá

Dalším z trendy kousků v interiérovém designu je modrá sedací souprava. Modrá paleta vnáší do interiéru klid a harmonii. Je to zároveň uklidňující a nadčasová barva. Modrá sedačka v interiéru si vás podmaní svojí lahodností a pocitem ležérnosti. Sedací souprava v této barvě se stane dokonalým základním kamenem vašeho obývacího pokoje, který vám pomůže získat stabilitu a vyčistit myšlenky. Modrou sedací soupravu můžete kombinovat s jakýmkoli stylem. Je to univerzální kousek, který se hodí prakticky ke všemu.

modra sedací suprava

Luxusní hnědá

Hnědá sedačka v obýváku je jako lahodný kousek čokolády. Působí luxusně, přitažlivě a podmaní si všechny vaše smysly. Do obývacího pokoje vnáší útulnost, hřejivý pocit, ale zároveň neztrácí na své nápaditosti a eleganci. Zvažujete-li koupi nové sedačky, hnědou rozhodně nic nezkazíte. Hnědé sedací soupravy jsou nadčasové a nepodléhají měnícím se trendům. Jelikož hnědá je neutrální barva, snadno se kombinuje s ostatním nábytkem. Hodí se do klasického stylu bydlení i do moderních interiérů.

hneda sedacka

Pulzující červená

Červená sedačka může být pro mnohé výzvou. Pokud ovšem tuto barvu dobře zkombinujete, výsledek opravdu stojí za to. S červenou sedačkou docílíte v interiéru dramatický ráz. Je to pulsující a dynamický odstín, který symbolizuje proudící energii. Tato barva umí být útulná, hřejivá a radostná. Abyste červenou sedačkou dosáhli pozitivního účinku, kombinujte ji s neutrálními barvami. Výborně se hodí zejména k odstínům šedé a hnědé. S červenou byste to však neměli přehánět a v tomto případě rozhodně platí, že méně je někdy více.

cervena sedacka