Když se spojí dobrý styl s pohodlím. Pohovka BOSS

Sedačka BOSS se za ta léta našeho působení stala ozdobou již mnoha obývacích pokojů a těší se velké oblibě u našich zákazníků. Navzdory měnícím se trendům si zachovává svůj moderní vzhled a komfort, který je patrný již na první dojem.

Více než styl

Za pěkným vzezřením sedačky BOSS se skrývá toho mnohem víc. Nastavitelné područe a zádová polohovatelná opěradla poskytují dokonalý komfort. Vnitřní konstrukce představuje stabilitu a kvalitu, precizní detaily a kvalitní materiál zase mluví o vybíraném stylu majitele. Nápadné prošívání sedačky zanechává nezapomenutelný dojem a podtrhuje celkový vizuální efekt. Navzdory svému nadčasovému designu, sedačka BOSS vyzařuje teplo a vřelost, které jsou tak důležité pro harmonické bydlení.

Díky velkému prostoru se rohová sedačka BOSS stane oblíbeným místem pro celou rodinu. Potřebujete rozkládací sedačku? I v tomto směru pohovka BOSS naplní vaše očekávání. Pomocí zabudovaného mechanismu se rychle změní na pohodlné lůžko, které je ideální pro příležitostné spaní pro vás nebo vaši návštěvu.

Připravili jsme pro vás dva návrhy, jak může sedačka BOSS vypadat v různých barvách, materiálech a uspořádání. Pohovku si můžete dát zhotovit na míru přesně podle vašich požadavků.

Hnědá elegance

Rohová sedačka BOSS v hnědé barvě působí sofistikovaně a do místnosti přináší dramatický ráz. Kůže jí navíc dodává punc luxusu, díky čemuž budete mít ve vašem obývacím pokoji dokonalý designérský kousek. Rohové uspořádání je velmi praktické a umožňuje vyplnit prázdné rohy místnosti. Sedačku v této konfiguraci můžete umístit i do prostoru a opticky jej tak rozdělit na menší části.

hneda sedacka boss

Smaragdová zelená

Smaragdové sedačky jsou mimořádně oblíbené a lze je spatřit v moderních i klasických interiérech. Tato působivá barva drahokamu se velmi dobře kombinuje se dřevem i kamenem. Pokud chcete do obývacího pokoje přinést nádech luxusu, kombinujte smaragdovou sedačku se zlatými nebo stříbrnými doplňky. Sedačka BOSS v zeleném potahu je nejen esteticky přitažlivá, ale zároveň příjemná a hřejivá na dotek.

smaragdově zelená sedačka boss