Jak vybrat nejlepší barvu pro vaši sedačku

Když kupujete novou sedačku, určitě zvažujete také výběr vhodné barvy. Chcete takovou, která zapadne do vašeho obývacího pokoje, ale zároveň vás za určitou dobu neomrzí. Abychom vám poradili, vybrali jsme pro vás barvy sedaček, které budou moderní i za několik let.

Sytá modrá barva

Modrá je velmi oblíbená barva v interiérovém designu a to obzvláště její hluboké a tlumené odstíny. Sedačka v této barvě působí rafinovaně, dodává místnosti styl a jistou dávku tajemna. Vytvořte prostor, který je přátelský, přívětivý a přináší vnitřní klid. Zahalte vaši sedačku do barev oceánu, zinku nebo cementu. Díky této barevné škále vnesete do obývacího pokoje nadčasový kousek, který nikdy nevyjde z módy.

modra sedacka holiday

modrá sedačka HOLIDAY

Hřejivé tóny hnědé

Zemité hnědé odstíny potvrzují svoji nadčasovost každou sezónu. Se sedačkou v této barvě nikdy nic nezkazíte. Do místnosti přináší přírodní akcent a zároveň vytváří skutečné teplo domova. Je to oblíbená barva, která působí příjemně i neutrálně a dobře se kombinuje s jinými kusy nábytku. Pokud se rozhodnete pro hnědou sedačku, můžete si být jisti, že tento kus nábytku obstojí v čase. Navíc je velmi praktická, protože na ní nevidět nečistoty.

hneda sedacka do U GLAMOURE

hnedá sedačka do U GLAMOURE

Moderní šedá

Šedá je velmi elegantní barva s moderním nádechem, která je aktuálním trendem v interiérovém designu. Přestože se může na první pohled zdát, že je to chladná barva, právě naopak. Tato neutrální barva má hned několik krásných odstínů, se kterými lze v prostoru kouzlit. Šedá pohovka působí ležérně a rafinovaně, ale zároveň láká svým pohodlím. K šedé sedačce se velmi dobře hodí nábytek z přírodního dřeva a dobře se kombinuje také s jinými barvami. Váš obývací pokoj přemění na klidné prostředí, které je jako stvořené k relaxaci.

siva sedacka siesta

šedá sedačka SIESTA

Neutrální béžová

S béžovou sedačkou nikdy nič nepokazíte. Je to overená klasika, ktorá je napriek meniacim sa trendom stále populárna a tak tomu bude aj ďalšie roky. Béžová sedačka vyzerá veľmi dobre v každom interiéri. Vďaka svojej univerzálnosti sa hodí takmer ku všetkému. Béžová je o niečo teplejšia farba ako biela, čím v miestnosti pôsobí vrúcne a upokojujúco. 

S béžovou sedačkou nikdy nic nezkazíte. Je to ověřená klasika, která je navzdory měnícím se trendům stále populární a tak tomu bude i další léta. Béžová sedačka vypadá velmi dobře v každém interiéru. Díky své univerzálnosti se hodí téměř ke všemu. Béžová je o něco teplejší barva než bílá, čímž v místnosti působí vroucně a klidně.

bezova sedacka comfort

béžová sedačka COMFORT