Jak si vybrat sedací soupravu podle prostoru

Se správným rozmístěním nábytku v prostoru se i nemožné, může stát skutečným. Využijte maximálně každý kousek vašeho obývacího pokoje a začněte rovnou výběrem sedačky.

Žijeme v době, která nám nabízí nekonečné možnosti. Stačí je jen objevit a racionálně využít. Výrobci sedaček dnes nabízejí řadu stylů, velikostí, tvarů, barev a funkcí. Ať už máte k dispozici velký prostor, nebo musíte přemýšlet nad každým centimetrem, výběr správné sedačky máte prakticky neomezený.

Sedačka do malého prostoru

Pokud nemáte v obýváku dostatek místa, nezoufejte. S dobrými nápady dokážete maximalizovat váš prostor. V první řadě se zaměřte na správnou velikost sedačky. Sedací souprava by neměla být zbytečně velká a měla by šetřit prostor. Rohová sedačka Hammer z naší nabídky je perfektním řešením. Působí stylově a díky umístění do rohu zbytečně nezabírá prostor. Přidanou hodnotou je, že rohové sedačky dovolují pohodlně se natáhnout nejen vám, ale i vašemu partnerovi. Komfortní ležení při sledování televize si tak můžete dopřát oba najednou. Rohové sezení také umožňuje komfortně usadit vaši návštěvu tak, že budete na sebe dobře vidět a máte zároveň dostatek prostoru. Nepotřebujete tak další židli, křeslo nebo taburetku.

sedačka Hammer

sedačka HAMMER

Hammer je navíc rozkládací sedačka. Díky rozkládacímu mechanismu rychle a jednoduše proměníte vaši sedací soupravu na postel. Chcete ještě více prostoru? Žádný problém. Sedací souprava Hammer v sobě ukrývá velkorysý úložný prostor, který se vám určitě sejde.

Místo před sedačkou můžete využít pro konferenční stolek. Oblíbené jsou zejména nižší stolky s odkládacím prostorem nebo sestavy dvou menších samostatných stolků. Nepsaným pravidlem je, že tento kus nábytku by neměl převyšovat opěrky rukou sedací soupravy.

Velké sedačky ve tvaru U

Majitelé velkorysých prostor se nemusí při zařizování omezovat a mají volnou ruku při výběru sedačky. Královnou obývacího pokoje se tak může stát velká sedací souprava ve tvaru U. Nabízí nejen dostatek místa k sezení ale i prostorný úložný prostor. Pohodlně usadíte všech členů rodiny, domácího mazlíčka i velkou návštěvu. Máte tak k dispozici velkorysý prostor a komfort na relax, sledování televize, práci, spaní a setkání s přáteli.

Sedačka ve tvaru U nejlépe vynikne v otevřeném prostoru. Můžete ji využít jako dělicí prvek a opticky tak rozdělit např. obývák s kuchyní. Sedačku lze umístit zády ke zdi, nebo ji nechte zazářit uprostřed místnosti. Dělení otevřených prostorů pomocí sedačky je velmi estetické a dosáhnete tak útulný a nadčasový koncept bydlení.

sedačka HOLIDAY

sedačka HOLIDAY

Sedačky MILENIUM 

Pokud hledáte sedačky vysoké kvality, které vám budou sloužit dlouhá léta, vsaďte na MILENIUM. Sedací soupravy MILENIUM jsou navíc plně variabilní a umíme vám je vyrobit na míru podle vašich potřeb a přání. Naši nabídku si můžete prohlédnout zde, nebo nás navštivte v prodejnách v Bratislavě, Trnavě nebo Praze.