Harmonie v každém detailu

Minimalistický styl, přírodní nádech, uklidňující barvy. Design, který je našim srdcím blízký. Vytvořte si interiér, kde cítit harmonii v každém detailu a který se stane vaším útočištěm.

Přirozená jednoduchost

I vy toužíte po prostoru, který je pohlazením pro oči i pro duši? Vsaďte na přirozenou krásu a vytvořte si domov, který má tu správnou atmosféru. Příjemné prostředí tvoří zejména dostatek přirozeného světla teplých tónů. Při zařizování vycházejte z palety uklidňujících barev, jako jsou bílá, béžová nebo krémová. Ty kombinujte s přírodními materiály, které vašemu domovu dodají hřejivý nádech. Osobitého charakteru interiéru dosáhnete pomocí správných doplňků. Zakomponujte originální a jedinečné kousky, jako jsou vázy, keramika, polštáře nebo koberce.

Okouzlete sedačkou

Klidnou atmosféru v obýváku podtrhněte výběrem správné sedačky. Gauč představuje největší kus nábytku v místnosti, proto při zařizování obývacího pokoje začněte právě od něj. I v tomto směru myslete na klíčové prvky, jako jsou minimalismus a jednoduchost. Našim tipem je sedačka GREAT, která díky svým měkkým křivkám a ladným tvarům dodá interiéru pocit harmonie. Tento design sedačky působí velmi elegantně z každého úhlu. Spojuje v sobě moderní prvky, nadčasový design a  příjemný komfort. Sedačka GREAT je jako stvořená pro chvíle pohody, které si můžete vychutnávat o samotě, nebo se svými blízkými.

Inspirujte se vizualizací vytvořenou našimi designéry a představte si, jak harmonicky může vypadat i váš obývací pokoj. Sedačka GREAT je tón v tónu sladěná s celkovým interiérem, čímž vzniká příjemné a útulné prostředí. Hřejivé barvy přinášejí do místnosti světlo a nádech elegance. Skvělým protikladem je koberec zahalený do sytě šedé barvy. Čisté linie a jednoduché tvary se také pojí v konferenčním stolku. Zlatý odstín působí nápaditě a luxusně.

Rohová sedačka GREAT zároveň slouží jako skvělý dělící prvek v otevřených prostorách. Dokonale zapadá do celkového vzhledu místnosti, přičemž opticky vytváří menší zóny. Sedací prostor je vymezen od ostatních částí a tvoří dokonalou společenskou zónu.