Dotyk přírody se sedačkami MILENIUM

Přeneste si kousek přírody do vašeho obývacího pokoje a vytvořte prostor, který bude plný harmonie, energie a stane se vaším útočištěm. Jak na to? Začněte od toho největšího kusu nábytku, kterým je sedačka.

Prvky přírody a přírodní materiály se dlouhodobě udržují na předních příčkách v interiérovém designu. Není se čemu divit. Pro člověka je nesmírně důležité žít v symbióze s přírodou a přirozeně ho to k ní táhne. Příroda má tu neuvěřitelnou moc pozitivně působit na náš fyzický i duševní stav. Vpusťte ji do vašeho příbytku a navrhněte si prostor, kde načerpáte ztracenou energii a vyčistíte si mysl.

Sedačky v přírodních barvách

Chcete-li do vašeho obývacího pokoje vnést kousek přírody, vybírejte barvy, které se v ní přirozeně vyskytují. Jsou to odstíny zelené, hnědé, modré, béžové a šedé. Odvážnější barvy, jako jsou např. barvy květů, ponechte spíše doplňkem. Zbytek interiéru zařizujte neutrální. Výsledek by měl být harmonický, měl by navodit pocit rovnováhy a klidu.

Sedačka CUBE v zeleném potahu působí opravdu relaxačně a je tím pravým základním kamenem interiéru s nádechem přírody.

sedačka CUBE
sedačka ROYCE

Co řeknete na sedačku ROYCE v příjemné zemité barvě? Sedací souprava patří mezi naše poslední přírůstky. Oceníte zejména pohodlné sezení a elektricky výsuvný systém, který umožňuje natažení nohou a zad.

Pro milovníky světlých odstínů zde máme moderní sedačku HOLIDAY, která působí elegantním dojmem a obzvlášť vynikne v otevřeném prostoru.

sedačka HOLIDAY

Probuzení přírody v interiéru

Kromě barev můžete přírodu probudit také pomocí materiálů. Dřevěné povrchy, organické materiály, a kamenné textury patří mezi největší hity. Vybírejte prvky, které rezonují s vaším stylem a spojují vás s interiérem. Zútulněte si prostor i pomocí zeleně, která je tím nejlepším reprezentantem přírody.

Zdroj: Pinterest

Domácí relax v přírodě

Pokud se ve vašem obýváku chcete cítit stejně harmonicky, jako když se nacházíte v přírodě, nezapomeňte na to, že kromě krásného designu musí být vaše sedačka či pohovka komfortní. Harmonii docílíte jen těžko, pokud budete sedět na tvrdé a nepohodlné sedačce. Proto si vyberte sedací soupravu, která vám zajistí maximální pohodlí, zbaví vás stresu a napětí a která je vyrobena z kvalitních materiálů. Jen tak budete mít jistotu, že vám sedačka bude sloužit dlouhá léta. Všechny sedačky MILENIUM jsou zhmotněním dokonalého komfortu, jsou měkké a příjemné na dotek. Posaďte se, vyložte si nohy, zavřete oči a užívejte si relax, jako byste leželi na louce plné květů.