Dejte sbohem klasice a pořiďte si kožený gauč v některé z pestrých barev

Nenechte se svázat stereotypy a přesvědčte se, že kožené sedačky mohou hrát všemi barvami a proměnit váš interiér k nepoznání.

Žlutá sedačka rozzáří každou místnost

Žlutá sedačka rozzáří každou místnost

Se žlutou barvou přinesete do vašeho domova teplo a pozitivní náladu. Nebojte se proto do svého obývacího pokoje nastěhovat žlutou koženou sedačku. Nejlépe vynikne s barevnými polštáři a dalšími doplňky, nemusíte se ale bát ani kombinace se šedými a zemitými tóny. V takovém interiéru se žlutá sedačka stane kontrastem, který na sebe bude přitahovat pozornost a rozzáří celou místnost i vaši náladu.

Červená sedačka se stane dominantou interiéru

Rudá barva budí pozornost, a proto se červená kožená sedačka stane nejvýraznějším prvkem vašeho obývacího pokoje. Nejvíce vynikne v neutrálním interiéru – ladí především v kombinaci s béžovou a bílou barvou nebo s odstíny šedé a černé. Zbytek pokoje můžete zařídit jednoduše; pohovka se stane jedinou dominantou interiéru a dodá mu punc luxusu.

S červenou koženou sedačkou podtrhnete nejen originalitu interiéru, ale také svou osobnost. Taková výrazná pohovka o vás totiž řekne, že jste nápaditý člověk, který nerad plyne s davem.

Tyrkysová kožená sedačka jako hřejivý prvek

Také tyrkysová barva jednoznačně oživí neutrální barvy a rozveselí jinak jednotvárný interiér. V kombinaci s hnědou a bílou získáte útulný a barevný pokoj, který bude ideální pro příjemný odpočinek po náročném dni. Vytvoříte si díky tomu hřejivý pocit domova,kde tyrkysová tento pocit jenom podtrhne. Zkuste také tyrkysovou koženou sedačku doplnit žlutými polštáři. S takovou kombinací barev váš den nemůže být šedivý.

S výraznými barvami to nepřehánějte

Barevných kombinací se nemusíte bát. Barevné kožené sedačky u nás ještě nejsou tolik běžné, ale rozhodně nemusíte volit nudnou hnědou nebo černou variantu. Pokud se rozhodnete pro výrazné kousky, zbytek zařízení pokoje nechte v neutrálnějších tónech. Sedačka se díky tomu stane dominantou místnosti, vynikne a interiér bude vypadat čistě a lehce.

žlutá sedací souprava