5 důvodů, proč potřebujete novou sedačku

Rozloučit se se starou sedačkou může být někdy opravdu obtížné. Za ta léta se totiž stala plnohodnotným členem vaší domácnosti. Ví přesně, jakou polohu máte rádi při sledování filmu a jak nejraději relaxujete. Byla s vámi, když jste potřebovali „objetí“ po náročném dni a také tehdy, když jste trávili příjemné chvíle s vaší rodinou. Vaše stará sedačka si toho pamatuje opravdu hodně, ale i její životní pouť jednou skončí.

Kvalitní sedací souprava by vám měla vydržet dlouhá léta. Časem však začnou odcházet její funkce a sedačka začne vykazovat známky stárnutí. Jak zjistíte, že vaše stará sedačka už přesluhuje?

Sedačka vydává různé zvuky

Začíná vaše sedačka vydávat zvuky? Vrzání je jasným znakem toho, že vaše sedačka má poškozenou konstrukci, pružiny nebo jiné komponenty. Pokud se k tomu přidá ještě praskání při sedání či vstávání, je třeba nad vaší starou sedačkou vynést nekompromisní ortel. Je sice možné provést určité opravy, je-li však vaše sedačka velmi stará, ve většině případů by to byly zbytečně vynaložené peníze.

sedacky milenium

Přepadené sedáky

Musíte na sedačce hledat vhodnou polohu, protože se přepadáte? Pokud je vaše odpověď ano, v tom případě je čas rozhlédnout se po nové sedačce. Časem se vlastnosti sedáků mění a výsledkem je proseděná sedačka. První známky poškození lze pozorovat na místech s největší zátěží. Vyležená sedačka nejenže nevypadá hezky na pohled, ale představuje i zátěž pro vaši páteř, což vám může časem způsobit zdravotní problémy.

V MILENIUM vyrábíme sedačky pro každého. Nezáleží na tom, jestli máte raději tvrdší nebo měkčí sezení, u nás určitě najdete model, který vám „sedne“.

Zničený potah sedačky

Čas se může na sedačce podepsat změnou čalounění, vybledlými nebo vyšisovanými místy. Správnou péčí sice prodloužíte sedačce životnost, postupné opotřebení však nedokážete zcela zvrátit. Jedním z řešením, jak vaší sedačce vdechnout znovu život, může být nové čalounění. Pokud je však vaše sedačka velmi stará a její opotřebení se projevilo už i na konstrukci, výplni a sedácích, je nejvyšší čas vyjmout nový gauč.

Rádi vás přivítáme v našich showroomech a pomůžeme vám s výběrem nové sedačky. Řekněte nám vaše představy a potřeby a my pro vás najdeme ideální sedací soupravu, při které si už ani nevzpomenete na váš starý gauč.