5 důvodů, pro které si rozkládací sedačku zamilujete

Sedací souprava je dominantou obývacího pokoje, proto je potřeba její výběr pečlivě zvážit. Jestli jste po dlouhém hledání stále ještě nenarazili na tu pravou, která by byla pohodlná, praktická a zároveň by ladila s interiérem, je čas začít přemýšlet nad vlastním návrhem. My vám dáme hned 5 důvodů, proč je pohovka na míru skvělý nápad.

1. Navrhnete si sedačku podle svých představ

Ať už chcete velkou a elegantní pohovku do prostorného bytu nebo krátký kousek do moderní garsonky, nic z toho není se zkušeným dodavatelem problém. Nemusíte v obchodě řešit, že vám nevyhovuje uspořádání sedačky, její barva nebo potahový materiál. Vyvarujete se také pochybám o kvalitě vyrobené pohovky. Na začátku vám při vytváření sedačky na míru pomůže katalog, díky kterému získáte lepší představu o možnostech. Sami si určíte rozměry, zvolíte si typ sedačky a detaily doladíte s odborníky.

2. Originální kousek, který máte jen vy

Některé stylové kousky jsou ve velkoobchodech opravdu oblíbené. Jenže to má své nevýhody – narazíte na ně v každé druhé domácnosti, a nakonec to u vás bude vypadat jak v katalogu z běžného řetězce. Když si u odborníků necháte vytvořit svou vlastní sedačku,tak se tomuto jednotvárnému řešení vyhnete. Celá místnost pak bude vypadat neotřele a u nejedné návštěvy si vysloužíte obdiv.

3.Šití potahů na sedací soupravy je na míru

Rozhodli jste se pro změnu a po letech se pouštíte do rekonstrukce interiéru? Nemusíte kvůli tomu kupovat novou sedačku, když ta stávající ještě skvěle slouží. Nechte si u odborníků ušít nový potah – můžete zvolit jinou barevnou kombinaci nebo dokonce jiný materiál, když se předchozí varianta neosvědčila

4. Záruka kvalitní výroby

Při výrobě sedačky na míru se nemusíte bát pochybné dovozové kvality, na které trpí běžné sedačky z marketu. Často mají totiž nekvalitní už samotnou kostru, kazový potahový materiál se může snadno ošoupat nebo vyblednout, sedáky se prosedí už po několika měsících a ze stylové sedačky máte po chvilce používání kousek jako z bazaru. 

5. Užitečné vychytávky vám usnadní život

Potřebujete rozkládací pohovku pro návštěvy, úložné prostory navíc do malého bytu, nastavitelná opěradla nebo jen stoleček na ranní kávu? Nic z toho není problém, svou vlastní sedačku si můžete nakombinovat, jak se vám zlíbí. 

Ruku na srdce kdo ještě nikdy neodcházel z velkoobchodu celý frustrovaný, že zrovna té vaší vybrané sedačce už chybí jen kousek k dokonalosti? Nemusíte dělat kompromisy. Vyberte si sedačku na míru a budete spokojeně odpočívat po dlouhá léta.